Červený koberec ve Varech: Dokonalá Plodková, půvabná Vagnerová i nevkusná Třeštíková | Foto: Profimedia, CNC Marek Pátek

Foto: Profimedia, CNC Marek Pátek

Červený koberec ve Varech: Dokonalá Plodková, půvabná Vagnerová i nevkusná Třeštíková

V Karlových Varech v pátek 1. července 2022 odstartoval 56. ročník Mezinárodního filmového festivalu a všichni návštěvníci si ho po dvou letech s covidem konečně mohli užít bez jakýchkoliv omezení. Jak je již zvykem, na zahajovací ceremoniál do hotelu Thermal zavítala řada známých hvězd. Co během prvního festivalového víkendu oblékly slavné české ženy?

Hana Vagnerová

Ztělesněním půvabu byla na červeném koberci rozhodně herečka Hana Vagnerová. Krásná blondýnka zvolila bledě růžovou róbu značky Elie Saab s rozevlátou nadýchanou sukní a vlečkou a zajímavým zdobením v oblasti krku, hrudi a pasu. Skvěle sladila také páskové střevíčky a kabelku ve tvaru kufříku, šperky pak pocházejí od značky Messika Paris. Největší ozdobou byl ale široký úsměv zjevně dobře naložené herečky.

profimedia-0704459277.jpg

VIDEO: Jaké bylo zahájení festivalu?

Pokračování 2 / 11

Jana Plodková

Herečka Jana Plodková je již dlouhé roky nepsanou královnou červených koberců a snad nikdy se nestalo, že by se svým outfitem šlápla vedle. Také na zahajovacím ceremoniálu v Karlových Varech vypadala jako ztělesnění dokonalosti. Velkou zásluhu na tom měly stříbřitě šedé šaty návrhářky Zuzany Kubíčkové, jejíž modely Plodková vynáší poměrně často. Nic se nedá vytknout ani perfektně zvoleným doplňkům a šperkům Cartier, a jak už je u éterické blondýnky zvykem, nechyběl ani dokonalý make-up a odpovídající účes.

profimedia-0704380681.jpg

Pokračování 3 / 11

Manželé Bartoškovi

Na červeném koberci samozřejmě nesměl mezi prvními chybět prezident Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary Jiří Bartoška s chotí Andreou. Prošedivělý elegán Bartoška za léta pořádání festivalu ví, co se sluší a patří a jak má black tie perfektně sednout, tudíž zde není co vytknout. Skvěle vypadala i paní Andrea, která na zahajovací ceremoniál zvolila tylové šaty v tělové barvě s krajkovými detaily žluté barvy. Outfit z dílny Dolce & Gabanna štíhlé paní Bartoškové skvěle sednul a decentní žluté diamanty značky ALO Diamonds krásně ladily.

profimedia-0704361701.jpg

Pokračování 4 / 11

Petra Nesvačilová

Herečka Petra Nesvačilová byla na červeném koberci nepřehlédnutelná, a to díky zářivě žluté róbě. Volný střih šatů byl sice poněkud neforemný, nicméně herečce slušel a velký mašle pod krkem model návrhářky Tatiany Kovaříkové osvěžila. Nesvačilová v něm navíc mohla snadno ukrýt těhotenské bříško, o němž v posledních dnech spekuloval bulvár. Skvěle zvolené bylo i blýskavé psaníčko, a také luxusní šperky v hodnotě 2,5 milionu korun, které Nesvačilové propůjčila česká značka ALO Diamonds.

profimedia-0704366321.jpg

Pokračování 5 / 11

Jitka Schneiderová

Také herečka Jitka Schneiderová přitáhla na červeném koberci pozornost, a to zejména proto, že jako jedna z mála zvolila outfit s černými kalhotami. Ten doplňoval bohatě nařasený béžový top bez ramínek s vlečkou z dílny Ivany Mertové, a luxusní šperky Bvlgari. Škoda jen materiálu, z něhož byly ušité kalhoty, a jenž se v oblasti stehen viditelně mačkal.

profimedia-0704463610.jpg

Pokračování 6 / 11

Tereza Ramba

Herečka Tereza Ramba je v oblékání známá svými minimalistickými modely a ani tentokrát nepřekvapila. Róbu z krásného narůžovělého materiálu připomínající župan či kimono zdobil látkový pásek a široké rukávy, ale především opravdu hluboký výstřih, u kterého jistě každého napadla otázka, jak ho mladá herečka zvládne uhlídat. Žádný odhalovací skandál se však nekonal, šaty jako zázrakem držely na svém místě. Trochu navíc byl možná šperk ve výstřihu, bez jakýchkoliv ozdob by celkový dojem působil ještě čistěji.

profimedia-0704367658.jpg

Pokračování 7 / 11

Jenovéfa Boková

Prudce elegantní byla na červeném koberci herečka Jenovéfa Boková v temně zelených sametových šatech návrhářky Anny Rekua. Zatímco Tereza Ramba vsadila na hluboký výstřih vpředu, Boková se rozhodla pro odhalená záda a vysoký rozparek. Šaty zdobily také blyštivé náplety na rukávech a stejný materiál se objevil i na zajímavém zavazování na zadní straně róby.

profimedia-0704467728.jpg

Pokračování 8 / 11

Alena Doláková

Mladá herečka Alena Doláková na první pohled vždy zaujme svojí zrzavou hřívou, a navíc dobře ví, že v kombinaci se zelenou barvou rozhodně nemůže nic zkazit. V elegantní zelenkavé róbě ze saténu vypadala Doláková něžně a bezbranně, celkovou vizáž pak skvěle doplnila vhodnými šperky i zajímavým psaníčkem.

profimedia-0704465978.jpg

Pokračování 9 / 11

Alena Mihulová

Herečka Alena Mihulová má pro strach uděláno a nebojí se zariskovat, alespoň co se týče outfitu. Do Karlových Varů zvolila sněhově bílou róbu, která velmi těsně kopírovala její tělo, nutno však dodat, že si to herečka mohla dovolit a šaty s dlouhým rukávem na jedné straně a odhalenou paží na druhé jí krásně sedly, stejně jako psaníčko i střevíčky ve zlatavé barvě. Diskutabilní pak bylo svým způsobem zajímavé šněrování šatů, které se ale pohybovalo na velmi tenké hranici s laciností.

profimedia-0704458854.jpg

Pokračování 10 / 11

Radka Třeštíková

A trocha bizáru na závěr. Absolutní módní přešlap má letos na triku spisovatelka Radka Třeštíková, který už si na svém Instagramu sype popel na hlavu a omlouvá se celému světu. Pomine-li se fakt, že dress code snad není tak těžké dodržet, stejně na světě neexistuje místo, kde by její model mohl být považovaný za vhodný. Vršek tvořený bílou podprsenkou bez ramínek měl zřejmě vydat na odiv spisovatelčiny uměle „přifouknuté“ vnady i krásně vypracované bříško, co však měla znamenat sukně evokující povlečení z chalupy, absolutně neladící růžová kabelka, která korespondovala snad jedině s jejím lakem na nehty, a černý kožený obojek á la domina ze sado-maso salonu, to nikdo neví. „Ve svém životním nastavení „dělám si, co chci“ jsme trochu zapomněla na to, že každá jednotlivost, každý jeden dílek je něčím ohraničený. Ano, já jsem tu hranici překročila, navzdory tomu, jak příjemně se cítím, když se občas „urvu“ a jak moc jsem přesvědčená, že každej z nás by se čas od času urvat měl, jsem ji překročila. Cítím to. vnímám to. Budu si to pamatovat. Omlouvám se,“ uvedla na svém profilu spisovatelka.

7777297_v0.jpg

Pokračování 11 / 11

Zvolte nejlépe oblečenou celebritu!

Zahlasujte v naší anketě a vyberte slavnou ženu, které to podle vás na červeném koberci během zahajovacího ceremoniálu na Mezinárodním filmovém festivalu Karlovy Vary slušelo nejvíc!

Doporučujeme

Články odjinud