Češi a Evropané o Vánocích - Unikátní mezinárodní průzkum

5 komentářů

Jan
28. listopadu • 22:18

TV program o Vánocích je pokaždé skoro stejný a poměrně hodně levný - staré ohrané filmy a pohádky... i kdyby to bylo všechno moc krásný, sledovat to každé Vánoce je strašný, ale přesto to hodně lidí asi dělá, jinak by to donutilo televizní stanice změnit programovou politiku. Pikantní na tom je, že před Vánoci vydělávají tyto společnosti z reklamy nejvíc peněz (to platí vždy) a zároveň utratí poměrně málo, protože lidem servírují ohrané české filmy s výjimkou ruského Mrazíka (levné vysílací práva). Je to nejen ostuda těch společností, ale i nás, protože jim se to alespoň vyplatí. Ale jak si vybrat z té "nabídky", když všechny stanice o Vánocích vysílají na podobné úrovni a nejsou ochotny uvažovat o změnách. Proč taky?

majrenka
21. prosince • 17:23

Jediné, na co se teším o vánocích z televize, je tradiční pohádka v povečer na čt. Jinak je telka u nás minimálně puštěná. Pohodové vánoce.

cvachova
21. prosince • 17:12

Krásné vánoce všem.

Jana
21. prosince • 15:57

TV program o Vánocích se mi zdá už dost ohraný,změna by neuškodila.Štastné a veselé

Eliška
21. prosince • 14:10

Nevím o tom,že by v TV o Vánocích dávali něco víc a lepšího než jindy.Stojí to poslední roky za starou bačkoru celý rok.Krásné Vánoce!

Doporučujeme

Články odjinud