Česká klasika: Guláš sedmkrát jinak

Česká klasika: Guláš sedmkrát jinak

Každá žena si pečlivě střeží svůj osvědčený recept na guláš, ať už ho zdědila po babičce, mamince nebo ho našla v kuchařce. Vybrali jsme pro vás 7 receptů našich čtenářek, díky kterým se vám guláš povede na výbornou.

Guláš z divočáka

Kančí maso je lehce stravitelné a samo se rozpadá na jazyku. Guláš z divočáka můžete připravit v normálním i tlakovém hrnci, který urychlí proces vaření. A nezapomeňte přidat pivo! Recept najdete zde.

Vepřový guláš

Klasika, která nezklame a potěší každého milovníka guláše. Tradiční recept na variantu s vepřovým masem si oblíbíte. Recept najdete zde.

Houbový guláš na špeku s paprikou

Houbový guláš je hned druhý nejoblíbenější po tom klasickém. Přidejte špek a houby použijte buď sušené ze zásoby, nebo hlívu ústřičnou, která má příznivé účinky na naše zdraví. Recept najdete zde.

Vegetariánský guláš

Vzdát se masa ještě neznamená vzdát se svých oblíbených jídel. Důkazem je vegetariánský guláš podle tradičního receptu s rozdílem, že se do něj přidává místo masa sója. Recept najdete zde.

Fiakr guláš s vídeňským knedlíkem

Takzvaný fiakr guláš je původem z Vídně, kde byl obohacen o šunku, vejce a nakládané okurky. Velmi často se můžete setkat i s fiakr gulášem s párkem, knedlík však zůstává stejný. Recept najdete zde.

Sedlácký guláš

Hodně cibule, česneku a uzené slaniny, to je sedlácký guláš, který musíte vyzkoušet! Recept najdete zde.

Hovězí guláš v tlakovém hrnci

Jeden z nejpopulárnějších receptů na guláš, který se připravuje v tlakovém hrnci. Krok za krokem vás provede přípravou a do 40 minut můžete guláš servírovat. Recept najdete zde.

Doporučujeme

Články odjinud