6
Fotogalerie

Česká miss si zahrála na doktorku a prozradila svůj komplex

S velkým očekáváním a zvědavostí navštívily vítězky České Miss 2012 kliniku plastické chirurgie. Ocitly se v prostorách, do kterých díky svému půvabu nebudou muset jako pacientky ještě dlouho zavítat.

První kroky na klinice směřovaly samozřejmě za zakladatelem kliniky Doc. MUDr. Janem Měšťákem CSc. Ten si s chutí našel chvilku času mezi konzultacemi a děvčatům vyslovil velké uznání a obdiv.

Tentokrát se děvčata, která si pomalu zvykají, jak se s nimi neustále lidé fotí, přála udělat na památku snímky s panem docentem. Focení pro něj ale není oblíbená disciplína „Jsem sice velmi rád, že se chcete se mnou vyfotografovat, ale pro mě je to náročnější než operace,“ lišácky sdělil docent Měšťák.

Největší zážitky je čekaly na operačním sále. Nejprve se povinně musely všechny ze septických důvodů převléct do pracovního, to platilo i pro fotografa, a hned bylo na sále veselo.

Původní plán, že jim lékaři MUDr. Libor Kment a MUDr. Karel Urban předvedou ukázku, jak se chystají na typické zákroky, vzal okamžitě za své. Jedna po druhé si ukořistily nástroje a nejprve donutily MUDr. Kmenta zalehnout na stůl a pak mu téměř odoperovaly nosní přepážku, odsály tuk a odstranily víčka.

MUDr. Urban se tentokrát ubránil a následně si lékaři role vyměnili a asistovali dívkám a radili, jak se který zákrok provádí. Postupně všechna děvčata měla možnost poznat a zkusit některé zajímavosti a odborné fígle z plastické chirurgie.

O názor na plastické operace jsme požádali Českou Miss 2012 Terezu Chlebovskou: „Když jsem byla malá, měla jsem komplex, že mám tzv. orlí klafák a byla jsem rozhodnuta, že až vyrostu, nechám si ho zmenšit. Čím jsem starší, tím jsem spokojenější a díky němu možná i zajímavější. Jen se mně to právě zde špatně říká, ale plastická chirurgie přišla o kšeft,“ smála se Tereza.

To Česká Miss World 2012 Linda Bartošová má o plastikách jasno: „Mladé holky to nepotřebují, pokud je nějaký problém dramaticky netrápí. Myslím, že je nevkusné, aby si 50kilové holky nechaly implantovat obří prsa. Za sebe nevylučuji, že až budu starší, že sem nezaskočím. Spíše delší dobu řeším zuby, ani ne kvůli řečem, ale hlavně pro svůj hezčí pocit. Ráda bych jednou pracovala v televizi a tam je krásných chrup hodně důležitý,“ sdělila před odchodem na zubní Linda.

Další zastavení vedlo logicky na dentální kliniku, kde si děvčata pod odborným dohledem MUDr. Bjačka vzájemně zkontrolovala chrup a tak trochu si zahrála na zubařky. Následně jim bylo doporučeno, jak o zuby pečovat a co je jako pravidelné návštěvnice čeká.

Krásný chrup má Česká Miss Earth 2012 Tereza Fajksová: „Já žádné problémy nemám, pečuji o své zoubky zodpovědně, jen bych si je ráda ještě nechala vybělit a pak se typickým America smile rozzářila na své okolí,“ to jsou slova Terezy.

Je tajemstvím, co si děvčata domlouvala bez přítomnosti svědků, ale asi se jedná pouze o příjemné záležitosti, když vycházely z kliniky s pusami od ucha k uchu.

Foto: hermína pro ESThÉ

ČTĚTE TAKÉ:
Jak se zabydluje nová Česká Miss Tereza Chlebovská?

ČTĚTE TAKÉ:
Lásky z filmového plátna v realitě

Doporučujeme

Články odjinud