Kate Hudson se sourozenci a maminkou Goldie Hawn Zdroj: Facebook.com

Kate Hudson se sourozenci a maminkou Goldie Hawn Zdroj: Facebook.com

Drew Barrymore s maminkou
Drew Barrymore s maminkou a s dcerou
Salma Hayek s dcerou Valentinou
Syn Karoliny Kurkové Tobin
9
Fotogalerie

České i zahraniční hvězdy slavily den matek. Jakými fotkami se chlubily?

Sociální sítě v neděli 8. května opěvovaly hlavně maminky. Slavné matky zveřejňovaly fotografie se svými ratolestmi, ale i obrázky se svými matkami, které provázely děkovné vzkazy.

„My děti jsme museli udělat spoustu dobrých věcí v minulém životě, když jsme si zasloužili tak skvělou mámu! Šťastný den matek, mamko Goldie!“ napsala na Instagramu herečka Kate Hudson a své neméně slavné matce Goldie Hawn.

Drew Barrymore slavila svátek matek na dvakrát. Nejdřív zveřejnila černobílý snímek ze svého dětství, na kterém je zvěčněna se svojí maminkou, poté tří generační fotku, na níž je i její dcera Frankie. Momentku s dcerou si vystavila i Salma Hayek, která popřála hezký svátek všem matkám ve španělštině. Topmodelka Karolina Kurková se pochlubila obrázkem, který jí nakreslil její syn Tobin, Andrea Verešová zase přáním od synka Davida. Herečka Kristýna Janáčková u fotky se synem pochválila sama sebe: „Prý jsem pro něj nejlepší matka!“

Den matek je běžný svátek, nezapomeňte také na Den otců.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

„Všechno nejlepší všem maminkám. Děkuji, maminko, za lásku a život, miluju tě. 1973, my dvě spolu… Ano, to malé, chlupaté, škaredé něco jsem já,“ připsala na Facebooku Simona Krainová k obrázku, na němž je coby miminko v náručí své matky. Coby nemluvně se předvedla i moderátorka Michaela Ochotská.

Doporučujeme

Články odjinud