České modelky zazáří na luxusní přehlídce v Gruzii

České modelky zazáří na luxusní přehlídce v Gruzii

O tom, že české dívky patří mezi nejkrásnější ženy, se mluví nejen za oceánem. Missky Zuzana Štěpanovská, Eva Čerešňáková, Hana Svobodová, Veronika Chmelířová a Hana Věrná odletí již ve čtvrtek spolu s dalšími modelkami na luxusní přehlídku do Tbilisi, hlavního města Gruzie.

Modelky na sobotní přehlídce pro gruzínskou smetánku předvedou modely světového návrháře Karla Lagerfelda a dalších významných značek, které byly k vidění i na Pařížském Fashion Weeku. Modely budou doplněny ručně vyráběnými šperky přední gruzínské návrhářky Irmy Majgaladze.



„Kožich od Karla Lagerfelda, kterého bylo vyrobeno jen 15 kusů, bude jedním z modelů, který bude na luxusní přehlídce k vidění. Ten kožich stojí čtvrt milionu a je to nejdražší kus oblečení, který jsem kdy na sobě měla,“ prozradila misska Čerešňáková při zkoušce oblečení.

Přehlídka pro vybrané hosty a významné osobnosti v Tbilisi je součástí projektu Golden Angel, v rámci kterého bude v Gruzii letos na podzim poprvé zrealizován Fashion Week, na kterém se návrhářka Irma Majgaladze podílí. České krásky se pořadatelům zalíbily, a tak je pravděpodobné, že směrem na východ české modelky odletí i na podzim.

Doporučujeme

Články odjinud