6
Fotogalerie

Cesty domů slaví

V pondělí 27. února ve 20.00 uvidí diváci jubilejní, již 100. díl, který natáčel režisér Jiří Adamec v polovině ledna. Ani v tomto díle nebude nouze o dramatické, napínavé a romantické momenty.

V ateliéru v pražských Vysočanech se sešli nejen herci, kteří v seriálu hrají již od začátku, ale zástupci médií si mohli také vyzpovídat a poprvé vyfotit i představitele nových postav, s nimiž se diváci teprve seznámí.

Všichni společně si zavzpomínali na začátky natáčení a doufali, že konec je zatím v nedohlednu. Petra Horváthová si pro tuto příležitost oblékla speciálně vyrobené tričko. A Igor Bareš zase médiím představil budoucí divačku seriálu – svou patnáctiměsíční dceru Toničku.

Poté, co herci zodpověděli všechny otázky a zapózovali fotografům, v Jiřím Adamcovi se probudil přísný a disciplinovaný režisér, který herce i štáb povolal zpátky do práce.

„Cesty domů nejsou nekonečný seriál, ale zda budou mít dvě stě, tři sta nebo pět set dílů, záleží na tom, jestli budou scenáristé i nadále psát postavám nosné příběhy a dramatické zápletky. Druhá stovka začíná dobře. Tak uvidíme, jestli bude stejně zajímavá i ta třetí,“ smál se režisér Jiří Adamec.

Tereza Kostková k tomu dodává: "Moc se mi tato práce líbí a jsem ráda, že seriál má takový úspěch. Herečtí kolegové jsou fajn a už se těším na další díly."

Seriál Cesty domů vysílá FTV Prima od září roku 2010, počátkem února se diváci mohou těšit již na čtvrtou sérii.

ČTĚTE TAKÉ:
Nejsem nešťastná, jsem jen pracující matka s nespavým dítětem, přiznává Victoria Beckham

ČTĚTE TAKÉ:
Zpěvačka Adele si odnesla 5 cen Grammy, ocenění ji dojala k slzám

Doporučujeme

Články odjinud