Chantal Poullainová vybrala Cassanovovi nové lože

Chantal Poullainová vybrala Cassanovovi nové lože

Herečka Chantal Poullainová (53) vzala svého psího mazlíčka Cassanovu do prodejny pro pejsky, aby mu vybrala nové místo na spaní. Doma na něj totiž nějak zapomněli.

"Na našeho miláčka jsme trochu zapomněli, tak to musíme rychle dohnat a uděláme mu nyní povánoční nadělení," svěřila se Chantal Korzu, proč vybírá pejskovi nový pelíšek až teď.

Přitom boxera Cassanovu, kterého překřtili na Cassyho, už prý mají doma deset let.

"Opravdu je to náš miláček už deset let, kdy si ho syn Vladimír sám vybral. Teda spíš Cassanova si vybral jeho. Jsou to velcí kamarádi a Cassanova si s ním hraje na Dona Quijota," řekla se smíchem herečka.

Svého mazlíčka, kterému doma nikdo neřekne jinak než Cassy, se prý snaží vychovávat systémem ´cukr a bič´. Občas to je ale stejně nanic, protože Cassanova si dělá, co chce.

"Cassy třeba leze Vladimírovi na záda a pak samou radostí skáče jako gazela," vyprávěla rodačka z francouzského přístavného města Marseille.

Pokud by ale prý chtěl vyžebrat něco od dospělých, když jedí, má prostě smůlu.

"Má doma své místečko na krmení s granulemi, které obsahují vše, co psi potřebují. Někdy - to přiznávám - trochu ´vyměknu´ a uvařím mu psí speciality. To je ale vše, aspoň co se ´rozmazlovacího´ krmení týká," uzavřela Chantal rezolutně.

Doporučujeme

Články odjinud