Charitativní výstava Na Jezerce před premiérou Večera tříkrálového

Charitativní výstava Na Jezerce před premiérou Večera tříkrálového

Unikátní výstava fotografií Antonína Malého z charitativního kalendáře Psí oči na rok 2011, z jehož prodeje bude financován výcvik vodicích psů pro nevidomé, byla otevřena ve čtvrtek 21. října ve foyeru Divadla Na Jezerce.

Jeho ředitel Jan Hrušínský, který výstavu zahájil, uvedl, že expozice je součástí charitativního programu divadla a vidět ji může každý, kdo do divadla zavítá. „Děkuji divadlu za podporu a Janu Hrušínskému a Miluši Šplechtové za to, že se do kalendáře nechali vyfotografovat,“ řekla Hraběnka Mathilda Nosticová, čestná předsedkyně Nadačního fondu Mathilda stojícího za tímto projektem.

V kalendáři, jenž stojí 500 korun a lze ho získat prostřednictvím internetových stránek www.mathilda.cz., také najdeme fotografie Václava Havla, Juraje a Deany Jakubiskových, Karla Gotta i dalších celebrit. Náklady na výcvik jednoho vodicího psa představují zhruba 200 000 korun.

Na zahájení výstavy zavítali rovněž herci Divadla Na Jezerce, kteří se připravují na premiéru Večera tříkrálového. Ta se uskuteční 26. října. Nová hra je v režii Jana Hrušínského. Jedna z nejkrásnějších komedií Williama Shakespeara Večer tříkrálový je plná vtipu a lásky, humoru, ale i smutku. V hlavních rolích Bára Kodetová, Radek Holub, Miluše Šplechtová a mnoho dalších.

Více na www.divadlonajezerce.cz

ČTĚTE TAKÉ:
Přehlídka krásy přispěla na dobrou věc!


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud