6
Fotogalerie

Chcete být sexy? Vyzkoušejte imitaci samodržících punčoch!

Milé dámy musíte kvůli pracovním povinnostem nosit sukni? Neměl by ve vašem šatníku chybět elegantní doplněk – punčochy. Pokud se nebojíte být sexy ani za pracovním stolem nebo si chcete vytvořit image sexy šéfové, která má styl, pro Vás máme v naší nabídce “imitaci samodržek“ se vzorem, které působí velmi elegantně a zároveň také sexy.

Abyste, milé dámy, byly považovány za profesionálky se vším všudy, je třeba, aby tomu odpovídaly nejen Vaše znalosti, ale také oblečení. Proto je dobré nenechat nic náhodě a vybavit se tajnými zbraněmi. Chcete všem ukázat vaše krásné nohy?

Atraktivní „imitace samodržek“ jsou skvělým doplňkem vašeho šatníku. Bojíte se nosit klasické samodržky nebo punčochy na podvazky, máme pro vás řešení novinka „imitace samodržek“. Vypadají přirozeně, sexy a vy se přitom cítíte pohodlně a nemusíte mít obavy, že vám sklouznou či spadnou. Nové kolekci léto-podzim dominují jemné pastelové punčocháče a jemné, ženské vzory. Tak, pomáháme udržovat rovnováhu mezi barvami, které v létě a na podzim, v závislosti na aktuálních trendech budou dominovat Vašemu šatníku.

Nové punčochy jsou jako mlha, zdobí je jemné motivy, připomínající lehký jemný dotek umělcova štětce. A to vše na pozadí tlumených odstínů béžové a šedé.

Stejně jako příroda, která nás obklopuje, se poslední návrhy točí kolem květů, podzimních barev a zimní atmosféry. Naše nohy v nových, měkkých punčochách budou vypadat ještě více atraktivně. Květiny a rostliny ovládají kolekci v této sezoně.

Dynamický kontrast ženy pocítí také v modelech představující trend "energetické geometrie". Jsou to zajímavé geometrické vzory: symetrické kosočtverec, mřížka a nepravidelné linky. Ideální pro aktivní a vyzývavé ženy.

Každá moderní žena by měla dbát na to, aby byla pro svého partnera co nejvíce atraktivní. Proto je třeba neustále sledovat trendy na trhu se spodním prádlem. Velkým hitem současnosti jsou punčochy na podvazek nebo imitace samodržek, které skvěle padnou k luxusní noční košilce či k elegantním kalhotkám.

Ty odvážnější z Vás si je mohou obléci i pod tmavé šaty. Zkrátka a dobře punčochy na podvazek či imitace samodržek se hodí téměř vždy, ať už v nich svého partnera okouzlíte během romantického večera při svíčkách, nebo si je obléknete jako doplněk na večeři či pracovní pohovor. Buďte sexy za každé situace!


POJĎTE NAKUPOVAT DO BUTIKU NA DÁMA.CZ!



KAŽDÝ DEN NOVÉ SLEVY NA JEDNOM MÍSTĚ!

ČTĚTE TAKÉ: Život podle Barbie!

Doporučujeme

Články odjinud