Chcete být zdraví? Zapomeňte na cukr – oslabuje imunitu

6 komentářů

ZuzlikKon
6. března • 14:45

Tak po minulém týdnu se hlásím i já :)) s pastilky herbalmed jsem našená stejně a bolest v krku a celkové nachlazení je zamnou!! Líbí se mi, že jsou silnější opriti jiných, na které jsem se dívala a stojí za to ;-)

MartinkaLavicka
16. února • 15:22

Cukr je můj věčný boj :) já jsem taky vyzkoušela herbalmed pastilky a musím s vámi souhlasit. i po chuti je to samá bylinka a to mě vyhovuje. Konečně nemám "knedlíky" v krku a jsem rychleji fit.

LindaKr
11. února • 9:40

já se snažím se cukru vyhýbat.. kupuji si na nachlazení/imunitu pastilky herbalmed a ty jsou z bylin, takže chuťově perfektní. Nemocná nejsem delší dobu a to díky jim ;-)

BlanchR
29. ledna • 22:44

faD: No právě. Cukr není žádná výživa. To jsou jen tzv. prázdné kalorie bez jakéhokoli užitku. Proto ta podvýživa. Oni obvykle i obézní lidé jsou podvyživení ve smyslu, že mají sice hodně nepotřebného tuku, zato jim chybí látky potřebné jako vápník, železo, další minerály a vitaminy, bílkoviny na svalstvo atd.

Herulinka
29. ledna • 12:57

Vědci objevili něco, co "alternativci" vědí už kolik let. Není cukr jako cukr,i sladkou chuť si můžeme dopřát zdravěji, než jen v limonádách nebo sušenkách. Stačí trochu přemýšlet a být ochotní ke změně, vyzkoušet i jiná sladidla, sirupy, med, apod. Ona bílá hmota, kterou se dnes běžně sladí, nám na zdraví opravdu moc nepřidá, ale zase je spousta dalších faktorů, které taky nejsou zdraví prospěšné, a přitom se jim vystavujeme. Být úplně nevědoucí, tak mě tenhle článek dost zdeprimuje. Bez sladkého být nemůžu, ale ani nemusím, jelikož už nějakou dobu doma sladíme "alternativně" a možná je to i lepší - tím, že potraviny nejsou tak přeslazené, tak aspoň vyniknou i jejich další chuťové vlastnosti.

faD
29. ledna • 3:27

Na cukr rozhodně nezapomenu jím ho v kvantech od malého dítěte a ji teď v důchodovém věku trpím spíš podvýživou než obezitou.

Doporučujeme

Články odjinud