5
Fotogalerie

Chcete mít doma opravdové lázně? Pořiďte si celoroční vířivku

Venkovní celoroční vířivka Softub dokáže být místem pro partnerskou relaxaci, ale i pro relax větší rodiny. Tato vířivka na zahradu, ale i do interiéru nebo pod krytou terasu, se vyrábí v několika velikostních provedeních. Nejmenší je určena pro jednu až dvě osoby, standardem pro rodiny je tří až čtyřmístné provedení vířivky, a nakonec, pro velké rodiny, ale i pro různé penziony, se hodí vířivka pro pět až šest osob.

Proč si pořídit právě Softub vířivku?

Na trhu se dnes nabízí vířivky různých konstrukcí i velikostí. Mobilní vířivky, jakou je i Softub, jsou v menšině, přitom je jejich praktičnost zcela zřejmá. Dělá z nich celoročně použitelné relaxační zařízení.

Softub vířivka je určena pro celoroční venkovní provoz, včetně zimních měsíců. Má velice nízké náklady na provoz. Snadno se rovněž díky své nízké hmotnosti a kulatému tvaru instaluje. Bez problémů instalaci nebo přesun zvládnete v jedné dospělé osobě. Při wellness vás nebude rušit ani hluk zařízení. Je totiž velice tiché.

1233-4.jpeg

Elegantní krásky z Ameriky

Softub vířivky vynikají elegantním designem. Mohou stát zcela samostatně, nebo je máte možnost obložit ratanovým, případně dřevěným obložením, které se prodává jako samostatný doplněk. Vířivky lze doplnit různými doplňky, které slouží současně jako obložení i nábytek.

Velký úspěch dnes Softub sklízí po celém světě. Úspěšné tažení domácího wellness započalo ve Spojených státech, kde se v roce 1986 začaly tyto vířivky prodávat. Na českém trhu jsou již od roku 1996.

Přijďte se na Softub podívat

Tuto kvalitní vířivku na zahradu je rozhodně dobré vidět. Přijďte se na ni podívat do nového pražského showroomu Softub Praha – K Pérovně 1622/33, Praha Hostivař. Na vystavené vířivky máte rovněž možnost získat zajímavé slevy

Doporučujeme

Články odjinud