16
Fotogalerie

Chcete mít krásné paže

Připravte se na krátké rukávy! Zkuste začít posilovat paže ještě před tím, než se oteplí a začnete cítit léto ve vzduchu tak, aby jste je mohla ve správný okamžik odhalit.

Hvězdy v Divadle módy

Pod tímto názvem proběhl ve středu 22.11. příjemný večer v Divadle Bez zábradlí. Sešla se tu řada známých osobností ( Jan Čenský, Květa Fialová, Jana Švandová, Veronika Freimanová, Honza Musil, Jana Švandová, Hana Heřmánková, Kamélie, Majka Tomsová, Hana Švejnohová, Nicol Lenertová, Karel Voříšek, Stanislava Lekešová...), aby se představili v roli pro ně nezvyklé, a to v roli modelek a modelů.

Veronika Freimanová a Hanka Heřmánková společně s modelkami z agentury Czechoslowak Models představili módu pro nastávající maminky firmy TVERET. Sami můžete posoudit, jak pohodlné oblečení je pro budoucí maminky k dostání v našich obchodech ( např. v Dětském domě Na Příkopě).

Zaujaly kolekce od návrhářek Taňány Vokřálové a Beaty Rajské. Ta o svých návrzích říká: "Každá moje kolekce je vyjádřením mého vztahu k módě i k době ve které žiji, je částí mého já. Šaty jsou jenom věc. Teprve žena, která je oblékne, jim dodá život a sílu být hezké, zvláštní, extravagantní. Jsem ráda, že moje šaty žijí." Jak pravdivé.

Na přehlídce se prezentoval i obchodní dům La Halle ( naleznete ho v Nákupním centru na Zličíně), který nabízí módu pro celou rodinu pod jednou střechou, od miminek až po seniory. Veškeré jeho modely pocházejí ze země módy z Francie ( konkrétně z Paříže).

Skvělé výkony všech herců, hereček, moderátorek a moderátorů ( samozřejmě i modelek a modelů) doplnil svým zpěvem Honza Musil a také Kamélie.

Doporučujeme

Články odjinud