Chcete nosit stejné modely jako Kate? Je to lehce splnitelné.

Chcete nosit stejné modely jako Kate? Je to lehce splnitelné.

Kate Middleton, nejoblíbenější členka britské královské rodiny, získává stále více sympatií veřejnosti. Třeba i tím, že neuznává oblíbené pravidlo celebrit ‚jednou a dost’. Oblečení, ve kterém se objevuje při slavnostních příležitostech, totiž nevyhazuje, ale s elegancí sobě vlastní ho nosí znovu.

Aféra s fotografiemi odhalujícími nahotu Její královské výsosti utichla, a britský tisk už zase plní zprávy o oblibě mladé vévodkyně v laciných kouscích oblečení. Pro svou zálibu v modelech pro střední třídu, které jsou k dostání v běžné síti módních řetězců, je Kate svým věrným poddaným velmi blízká. Přání nosit stejné šaty jako vévodkyně je totiž lehce splnitelné. V čemkoliv se Kate objeví na veřejnosti, se hned stává mezinárodním trhákem a tržby internetových obchodů stoupají neuvěřitelně rychle.

Posledním favoritem Katina královského šatníku je šedý kabát ve vojenském stylu, ve kterém se nedávno zúčastnila oslav britské fotbalové asociace. Ten je navíc už dva roky starý, Kate se v něm objevila už v roce 2010 při vánoční procházce po sídle Sandringham.

Špatnou zprávou tentokrát je, že kabát za 325 liber už není k dostání, předloňská kolekce značky Reiss je už dávno stažená z obchodů. Kabát ozvláštnila Kate páskem za 65 liber, čímž bohužel vyvrátila neustálé spekulace o svém těhotenství. Britský lid by si totiž nepřál nic více, než aby jejich milovaná Kate konečně otěhotněla a porodila dědice britského impéria.

ČTĚTE TAKÉ:
Jan Nedvěd se během koncertu oženil s o 35 let mladší ženou Pavlínkou

ČTĚTE TAKÉ:
Úžasné, netradiční a bláznivé dorty, které vám vyrazí dech

Doporučujeme

Články odjinud