Chcete si nezávazně užít? Staňte se sexuální turistkou

Chcete si nezávazně užít? Staňte se sexuální turistkou

Když se řekne sexuální turistika, většina z nás si ihned vybaví usměvavé a ke všemu ochotné krasavice v Thajsku, které jako magnet přitahují muže z celého světa. Za sexem se cestovalo od pradávna, ale teprve v dnešní době můžeme říct, že tato oblast přestala být výhradní doménou silnějšího pohlaví. Sexuálními turistkami se staly i ženy.

Také se vám stalo, že jste ležela na pláži a pozorovala velmi nesourodou dvojici urostlého pohledného mladíka kroužícího kolem ženy, která by mohla být jeho matkou?

Stále větší samostatnost a emancipace žen, ke které v posledních desetiletích dochází, se projevuje i v oblasti sexuálního života. Ženy si chtějí užívat stejně jako muži a navazují i vztahy, jakých by se dříve neodvážily.

Jenže některé zůstávají romantičkami, a tak i v neperspektivních partnerech často hledají onoho kouzelného prince, který je bude na rukou nosit.

Zatímco muži se za sexuálním dobrodružstvím vydávají cíleně, ženy tuto radost objevily náhodou a teprve poté ji začaly samy vyhledávat. Generace dnešních padesátnic jezdila v mladších letech na dovolenou zásadně s manželem a ostatně i dnes existuje stále velké množství žen, které se například do muslimské země na dovolenou samy neodváží, ať jde o zmiňovaný Egypt či Tunisko, nebo třeba i velmi liberální Turecko.

Průkopnicemi se tak staly party kamarádek, které vyrážejí na dovolenou společně a dovedou si užít všech radostí, které takový pobyt v letovisku přináší.

Tyto odvážné ženy totiž brzy zjistily, že:

  1. V turistických rájích se líbí každému místnímu muži bez ohledu na to, kolik jim je a jak vypadají
  2. Pro to, aby muže upoutaly, nemusí udělat vůbec nic, stačí uvelebit se na pláži na lehátku a chvilku počkat
  3. Zájem o ně mají muži všech generací, obzvláště však atraktivní mladíci, kteří jsou často o generaci mladší než ony
  4. To, s kým si poměr začnou, nezajímá vůbec nikoho kromě jich samých
  5. Místní muži jsou – pokud jim o něco jde – k ženám velmi galantní
  6. A v neposlední řadě jsou velmi dobří v posteli

Není divu, že takové možnosti se emancipovaným ženám rychle zalíbily a že se na místa, kde se jim jich dostává, s oblibou vrací.

Sexuální turistky se dají rozdělit na dvě skupiny:

Ta první naplňuje význam sexuálního turismu v pravém slova smyslu. Jsou to zajištěné dámy v nejlepších letech (nebo i za nimi), které opravdu hledají pouze erotické povyražení a nedělají si iluze o perspektivním vztahu. Čas od času si zaletí do svého oblíbeného hotelu, najdou si na čtrnáctidenní pobyt urostlého zajíčka a poté se zcela uspokojeny vrací domů, aby si za nějaký čas vše zopakovaly.

Druhou skupinou jsou ženy, které by označení „sexuální turistka“ braly jako urážku. Jsou to romantičky, které se na dovolené opravdově zamilují do snědého číšníka či svalnatého plavčíka a doufají, že tato láska bude hory přenášet a pokvete v české dědině stejně, jako kvetla na písečné pláži u Rudého moře.

Příběhy žen, které mají milostné zkušenosti s cizinci, čtěte v srdíčkových diskuzích

ČTĚTE TAKÉ:
Orbion: Portál pro cestovatele

Doporučujeme

Články odjinud