Chcete vrátit čas? Zkuste to s Oriflame...

Chcete vrátit čas? Zkuste to s Oriflame...

Teď není řeč o prvních vráskách které se začínají objevovat mezi 25-30 rokem. Ne, teď jsou na řadě vrásky v pozdějším věku o kterých si myslíte že je nezažene nic jiného než plastický chirurg. Omyl.

Od ledna se můžete přesvědčit „na vlastní kůži“. Právě v lednu totiž uvádí švédská kosmetická firma Oriflame na trh řadu s příznačným názvem Time Reversing. Jde o program určený k prevenci a potlačení specifických projevů spojených s hormonálním stárnutím pleti. Základem této péče je exkluzivní komplex rostlinných látek ß-Prostimuline.

Co způsobuje stárnutí pleti? V mládí se pleť plynule obnovuje a díky tomu je stále ve výborné kondici. Odumřelé kožní buňky jsou nahrazovány novými a cyklus regenerace probíhá hladce a dostatečně rychle. Hnací silou tohoto procesu jsou hormony. Ve věku mezi 40-50 lety se vylučování hormonů mění a cyklus regenerace kůže se výrazně zpomaluje. Výměna odumírajících buněk za nové již neprobíhá dost rychle. Výsledkem je ztráta pružnosti a pevnosti a změna vzhledu pleti, která vypadá unaveně, je suchá, povadlá a náchylná k tvorbě vrásek.

Denní krém Oriflame Time Reversing Denní krém pro zralou pleť zvyšuje pružnost pleti a udržuje správnou hladinu hydratace. Už po dvou týdnech používání sledovalo 76 % testovaných žen zpevnění pleti. Klinické testy prokázaly 35% redukci vrásek po čtyřech týdnech používání. Denní krém pleť chrání před poškozením a UV zářením. Cena: 629 Kč (v lednu za zaváděcí cenu 399 Kč)

Noční krém Oriflame Time Reversing Komplexní noční péče pro zralou pleť posiluje účinek denního krému. Během spánku dodává energii kožním buňkám a urychluje tak buněčnou výměnu. Obsahuje výtažky z bílého čaje, bohaté na polyfenoly, které eliminují volné radikály, jež se v pleti nahromadily přes den a narušují její strukturu. Díky bohatému složení noční krém pleť vyživuje, zvyšuje její prokrvení a intenzivně ji regeneruje. Při pravidelné aplikaci po dobu čtyř týdnů pozorovalo více než 90 % testovaných žen vyhlazení jemných i hlubších vrásek. Cena: 649 Kč (v lednu za zaváděcí cenu 419 Kč)

Balzám na rty Oriflame Time Reversing Pokožka v okolí rtů je velmi citlivá a pokud jí nevěnujeme patřičnou péči a ochranu, mohou se na ní relativně brzy projevit známky stárnutí. Balzám na rty obsahuje aktivní přírodní látky (výtažky ze zeleného čaje, jinanu dvoulaločného a lékořice, vitamíny E a A), které chrání rty a jejich okolí před negativními vlivy okolního prostředí, vyživují a hydratují jemnou oblast rtů, zvětšují objem rtů a redukují jemné vrásky v jejich okolí. Cena: 335 Kč (v lednu za zaváděcí cenu 215 Kč)

Soutěž s Oriflame

Nyní máte jedinečnou šanci vyhrát denní a noční krém z řady Time Reversing v celkové hodnotě 1278 Kč!

Soutěž je uzavřena. Vyhrávají čtenářky: Anka, Ketka a Evelynka Gratulujeme

Doporučujeme

Články odjinud