Chcete znát budoucnost? Jak se zeptat kyvadla, čajových lístků či koule

Chcete znát budoucnost? Jak se zeptat kyvadla, čajových lístků či koule

Kdo by nechtěl alespoň trochu poodhalit záclonu budoucnosti a podívat se na události, které nás v ní potkají. Nemusíte hned ke specialistům, je spousta způsobů, jak to můžete udělat. Jde jen o to, který ze způsobů bude fungovat nejlépe vám. Co tedy máte na výběr?

Podívejte se do koule

Křišťálová koule je klasika, použít ovšem můžete třeba i lupu, skleněnou kouli nebo zrcadlo. Abyste viděli budoucnost co nejlépe, neměli byste svůj prostředek k věštění používat k žádnému jinému účelu a v mezidobí, kdy ho nepotřebujete, ho mít zabalený do černé látky nebo ještě lépe do černého sametu. Než začnete věštit, zapalte si svíčku. Dívejte se bez mrkání do koule a čekejte, až se v ní objeví nějaký výjev. Koule nemusí být velká, stačí vám i dvoucentimetrová. K věštění je ale lepší pravý křišťál. Stejnou službu jako křišťálová koule vám udělá i miska s vodou. Neexistuje žádný platný a funkční návod, jak na to. Musíte si bohužel cestu k poznáním z křišťálové koule prošlapat sami.

Pokračování 2 / 4

Rozhoďte čajové lístky nebo lógr

Udělejte si sypaný černý čaj a až ho vypijete, nechte na dně malinko vody. Jen tolik, abyste ho pak ze šálku (je nejlepší ten klasický, čajový, s užším dnem a širším okrajem) mohly vyklopit na talířek. Předtím ho ale třikrát otočte kolem dokola ve směru hodinových ručiček. A můžete začít věštit. Co je na okraji, znamená přítomnost, ve středu talířku se vám zobrazí budoucnost.

Co v čajových lístcích uvidíte, je jen na vás, snažte se sledovat obrazce, které lístky vytvořily. Tečkované čáry znamenají cestu, vlnité nejistotu, rovné jasné plány, kroužky frustraci, čtverečky ochranu, trojúhelníky štěstí, hvězdy úspěch. Jediné, co vám v interpretaci pomůže, je všechno si zapisovat a pak se dívat, co se opravdu stalo. O tom, co znamenají jednotlivé kombinace, můžete sepsat celou knihu, pro každého ale ve výsledku budou znamenat něco jiného.

Pokračování 3 / 4

Zeptejte se kyvadla

Kyvadlo si můžete vyrobit celkem z čehokoli, nejlepší je ale křišťál nebo kovový hrot zavěšený na řetízku. Vezměte ho do dvou prstů a poproste kyvadlo, aby vám ukázalo, jakým způsobem vám ukáže odpověď ano. Nechte si ukázat ještě, jak s vámi bude komunikovat při záporné odpovědi. Pak se soustřeďte celou svou bytostí na otázku, která vás zajímá. Nemyslete na to, jak chcete, aby odpověď zněla, buďte jen jedním velkým otazníkem. Když chvíli počkáte, kyvadlo se za chvíli začne hýbat a vy dostanete odpověď.

Pokračování 4 / 4

Nastavte dlaň

K věštění používejte svou silnou ruku, tedy tu, kterou píšete. Panuje sice všeobecné přesvědčení, že vaše dlaně se nemění, ale není to pravda. Vyfoťte si ji teď a za rok znovu a podívejte se na rozdíl. Uvidíte, že zaznamenáte změnu. Některé čáry budou silnější, jiné začnou slábnout, další se třeba objeví. Přečtěte si co nejvíc knih o geomantii, ať si uděláte obrázek. I tady platí, že nejdůležitější pro vaše věštění jsou zkušenosti a častá praxe.

Doporučujeme

Články odjinud