Chléb podmáslový s jogurtem a bramborou. Recept z domácí pekárny

21. 10. 2021
Chléb podmáslový má hodně vlákniny, a tak zasytí. Vyzkoušejte jednoduchý recept.

Suroviny:

310 g podmáslí

50 g bílého jogurtu

2 lžíce oleje

1 lžíce octa

1 vařená nastrouhaná brambora

2 lžičky soli

1 lžíce kmínu

380 g hladké mouky

120 g žitné celozrnné mouky

2 lžičky cukru

1 lžička sušeného nebo 1/4 čerstvého droždí

po zvukovém signálu přidáme semínka nebo oříšky, otruby, klíčky, ...

Nastavení pekárny: Program Základní / stupeň propečení kůrky Střední / velikost Střední

Postup:

Část hladké mouky (až 280 g) je možné nahradit moukou grahamovou, pšeničnou chlebovou nebo špaldovou.

Rádi byste vyzkoušeli tento recept, ale nemáte domácí pekárnu? Pořiďte si ji levně díky srovnávači HledejCeny.cz, kde koupíte domácí pekárnu chleba vždy za tu nejlepší cenu.

Namažte si na chleba třeba pomazánku z pivního sýra. Recept najdete ve videu:

Témata článku:   

Komentáře

Přečtěte si také

Katalog zboží na Dámě Další zajímavé věci

Horoskopy

Tento měsíc vás čeká rychlejší posun zpět nebo naopak prudké zabrzdění. Mějte na paměti, že úspěch se k vám dostaví jen v tom případě, když budete na věcí a nepoženete se za vidinou…

Nejčtenější články

Doporučujeme