Chraňte v zimě své rty

Chraňte v zimě své rty

Rty jsou velmi citlivé a vlivem vnějších podmínek se mohou olupovat, praskat a pálit. Díky UV záření se mohou objevit i opary, proto je v zimním období ochrana rtů velmi důležitá.

Ideální jsou balzámy na rty a speciální „zimní“ tyčinky, které obsahují UV filtr a bezpečně ochrání jak před intenzivním slunečním zářením, tak před ostrým chladem. Mějte proto tyčinku na rty stále při ruce nebo jim věnujte svou péči alespoň večer před spaním, kdy stačí rty přetřít balzámem, který je zvláční a ošetří.

Balzám na rty Labello Pure & Natural o rty pečuje díky obsahu cenných přírodních ingrediencí - certifikované organické bambucké máslo a přírodní jojobový olej. Neobsahuje žádné konzervační látky. Balzám s heřmánkem a měsíčkem zklidní citlivé rty. Cena 54,90 Kč.

Jemný krémový balzám na rty Sanoflore, který nelepí, s jemnou vůní mandlí a pomeranče, zjemňuje pokožku rtů a zanechává ji zářivou. Obsahuje samé bio složky: včelí vosk, máslo z Karité, máslo z kokosového ořechu, rostlinný slunečnicový olej, esenciální oleje ze sladkého pomeranče, hořké madle a vitamín E. Cena 110 Kč.

Pokud máte skutečně velmi suché a citlivé rty, vyzkoušejte dermatologickou péči Ceralip, která díky svým reparačním a relipidačním schopnostem obnovuje přesušené a rozpraskané citlivé rty a navrací jim kosmetický komfort. Cena 260 Kč.

ČTĚTE TAKÉ: Vypasované sako - základ šatníku!



STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud