Chřest je zelenina králů

8 komentářů

jana
25. října 2005 • 11:49

Nevíte prosím jakou kytku dá zahradník do kytice chřestu????????????????????????? PROSIM

J.V.
17. května 2005 • 10:28

Vaření chřestu:
Vodu mírnš osolte a přidejte cukr a oříšek másla.
Nevařte nikda úplně do měkka.

Ondra
7. března 2005 • 16:31

Ahoj rad bych si uvaril hlavni chod ale mel by obsahovat chrest mohl by mi prosim nekdo poradit bylo by skvele kdyby pokrm nebyl prilis casove narocny ale za to chutny Predem moc dekuju

Pavlová L.
18. listopadu 2004 • 12:31

koupim semena chřestu na 1 ha. tel: 321781704

Raneda
7. května 2003 • 10:36

Já jsem jednou zkusila pizzu s chřestem a musím konstatovat, že mne chřest "neuchvátil". Možná je to jenom první špatná zkušenost, chyba v úpravě. No, dám mu ještě šanci. Jo, s tou brokolicou má Žabka pravdu. Ta je úžasná na všechny způsoby.

j.janette
6. května 2003 • 5:46

Chřest je výborný. Doporučuji ovařený ve slané vodě a potom přelitý smetanovo-žampionovou omáčkou, vážně je to bašta. Kdo to nezkusil, tak má čeho litovat. Jinak my ho doma pěstujeme běžně na jaře na zahrádce a není to ani moc náročné. Teda pouze pokud to má člověk pro vlastní potřebu.

Žabka
5. května 2003 • 21:41

Já jsem si ho jednou koupila - myslela jsem si jak si pochutnám. A teda mě to neuchvátilo:-(( To brokolice je lepší.

Katka
5. května 2003 • 15:50

Nekde jsem se docetla, ze cesky chrest se vyvazi do Evropy, protoze se to tak pestitelum mnohem vice vyplati, a my pak ironicky kupujeme drahy dovezeny chrest. Nevim, co je na tom pravdy. Minuly vikend jsme byli v Budapesti, a tam meli v obrovske trznici vsude nadherne a velke svazky chrestu, a velmi levny, svazek asi za 25 korun! Skoda ze tomu neni tak u nas, protoze je to opravdu moc chutna zelenina.

Doporučujeme

Články odjinud