Komentáře k článku zpět na článek

jana 25. 10. 2005 | 11:49
J.V. 17. 5. 2005 | 10:28
Ondra 7. 3. 2005 | 16:31

Ahoj rad bych si uvaril hlavni chod ale mel by obsahovat chrest mohl by mi prosim nekdo poradit bylo by skvele kdyby pokrm nebyl prilis casove narocny ale za to chutny Predem moc dekuju

Pavlová L. 18. 11. 2004 | 12:31
Raneda 7. 5. 2003 | 10:36

Já jsem jednou zkusila pizzu s chřestem a musím konstatovat, že mne chřest "neuchvátil". Možná je to jenom první špatná zkušenost, chyba v úpravě. No, dám mu ještě šanci. Jo, s tou brokolicou má Žabka pravdu. Ta je úžasná na všechny způsoby.

j.janette 6. 5. 2003 | 05:46

Chřest je výborný. Doporučuji ovařený ve slané vodě a potom přelitý smetanovo-žampionovou omáčkou, vážně je to bašta. Kdo to nezkusil, tak má čeho litovat. Jinak my ho doma pěstujeme běžně na jaře na zahrádce a není to ani moc náročné. Teda pouze pokud to má člověk pro vlastní potřebu.

Žabka 5. 5. 2003 | 21:41

Já jsem si ho jednou koupila - myslela jsem si jak si pochutnám. A teda mě to neuchvátilo( To brokolice je lepší.

Katka 5. 5. 2003 | 15:50

Nekde jsem se docetla, ze cesky chrest se vyvazi do Evropy, protoze se to tak pestitelum mnohem vice vyplati, a my pak ironicky kupujeme drahy dovezeny chrest. Nevim, co je na tom pravdy. Minuly vikend jsme byli v Budapesti, a tam meli v obrovske trznici vsude nadherne a velke svazky chrestu, a velmi levny, svazek asi za 25 korun! Skoda ze tomu neni tak u nas, protoze je to opravdu moc chutna zelenina.

Přečtěte si také

Horoskopy

Pokud je to jen možné, celý den věnujte svým nejbližším. V kurzu jsou výlety, koupání, lenošení u…

Nejčtenější články

Doporučujeme