Chřipky a nachlazení na vzestupu – bojujte s Kleenexem proti červenému nosu!

Chřipky a nachlazení na vzestupu – bojujte s Kleenexem proti červenému nosu!

Sníh, mlhy a chlad dorazily do české kotliny a odstartovaly tradiční období nachlazení a chřipek. Onemocnění dýchacích cest dokážou znepříjemnit na několik dní život každému z nás. Jedním z průvodních znaků je kapesník v ruce.

Jeho neustálé používání bylo spojováno s typicky červeným nosem, který vedle častého pokašlávání nemoc prozradil. Používání kapesníků dnes může být docela příjemné. Bez červeného nosu chodí po světě ti nachlazení, kteří objevili speciální edice kapesníčků Kleenex Balsam a Kleenex Ultra Soft, jež jsou hitem letošní zimy…

Je na čase zamyslet se nad tím, jak se možnému onemocnění vyhnout či jak minimalizovat nepříjemné následky. Kdo z nás by chtěl mít skelné oči, ucpaný a rudý nos? Chřipce se lze bránit zejména včasným očkováním. Dobrou prevencí je správná výživa, přísun vitaminů, otužování a rovněž vhodné oblékání. Na místě je minimalizace pobytu v uzavřených prostorech. Rizikové jsou hlavně čekárny, dopravní prostředky, obchodní a sportovní centra.

Chřipková epidemie do Čech zatím nedorazila, i když bohužel s největší pravděpodobností se jí ani letos nevyhneme. Smutným faktem zůstává, že jeden nemocný kolega v práci může „obdarovat“ svou chorobou celý zbytek týmu. Z tohoto důvodu je nutné být zodpovědný k sobě a zejména k okolí a minimalizovat možnost šíření bakterií do všech stran.

„Dodržování základních hygienických pravidel, včetně mytí rukou a správného způsobu smrkání, výrazně snižuje hrozbu nákazy,“ říká Petr Šálený, senior brand manager Kleenex pro střední Evropu a dodává: „Aby se rýma nemohla šířit dál, je důležité používat vhodné papírové kapesníky, které můžete ihned vyhodit do koše.“

Kapesníčky Kleenex Balsam v sobě obsahují extrakt měsíčku lékařského, jenž je znám svými hojivými účinky. Speciální složení kapesníčků tak pomáhá chránit okolí nosu před častým zarudnutím a dalším podrážděním.

Produkty Kleenex Balsam lze zakoupit v baleních různých velikostí. Od velkých boxů po oblíbené balíčky kapesních rozměrů.

Kleenex Balsam Box 80 kusů třívrstvých papírových kapesníků s výtažkem z měsíčku lékařského, který chrání pokožku a okolí nosu proti začervenání a popraskání. Doporučená maloobchodní cena je 49,90 Kč.

Kleenex Balsam balíčky 8 balíčků čtyřvrstvých papírových kapesníků s výtažkem z měsíčku lékařského, který chrání pokožku a okolí nosu proti začervenání a popraskání. Doporučená maloobchodní cena je 39,90 Kč.

Netrpíte zákeřnou rýmou, ale při příchodu z venku domů nebo do kanceláře máte z nosu vodovod? Stále častější ranní mrazíky a chladný podzimní vzduch ohrožují nejen naši imunitu, ale také pokožku. Jemná kůže v oblasti obličeje a rukou, má sklony k přecitlivělosti, mrazivý vzduch ji vysušuje a pokožka je pak snadno náchylná k zarudnutí. Pro tyto příležitosti je tu edice ultra jemných kapesníčků Kleenex Ultra Soft, které jemně zahřejí a pohladí váš zmrzlý nos.

Kapesníčky Kleenex Ultra Soft lze zakoupit v klasickém boxu, který vás může vítat hned za dveřmi po příchodu domů nebo na stole v kanceláři. Praktické minibalení měkkých kapesníčků se vejde do každé kabelky a pohladí v každé situaci.

Soutěž s Kleenex

Milé dámy, odpovězte správně na soutěžní otázku a 5 z vás vyhraje Kleenex balíček proti červeným nosům v hodnotě 550 Kč.

Soutěžní otázky:

Doporučujeme

Články odjinud