Christina Aguilerová při předávání cen málem vytekla z šatů

Christina Aguilerová při předávání cen málem vytekla z šatů

Christina Aguilerová (30) je známá pěveckými schopnostmi, ale i tím, že není příliš soudná ve výběru oblečení. Na předávání American Music Awards si měla obléci něco o pár velikostí většího.

Christina si na vystoupení, které sledovaly miliony diváků, oblékla přiléhavé stříbrné šaty. Měly být sexy, ale spíš to vypadalo, že na ní každou chvilku prasknou. Každý špíček byl tak vyrýsovaný, že se začaly množit spekulace, zda zpěvačka náhodou není v jiném stavu.

Není to poprvé, co se Aguilerová dopustila podobného módního přehmatu. Na nedávném koncertu na počest Michaela Jacksona ve velšském Cardiffu diváky přímo šokovala. Objevila se totiž s rozcuchanými vlasy a špatně udělanými příčesky, příliš nalíčená a v černém korzetu, který jejím křivkám rozhodně nelichotil.

Na American Music Awards si podle informací listu Metro nejvíce cen odnesla britská zpěvačka Adele a hvězda americké country music Taylor Swiftová. Adele se předávání cen nezúčastnila, protože se stále zotavuje po operaci hlasivek. Swiftová, která dostala cenu pro umělkyni roku, nejpopulárnější zpěvačku country a nejlepší country album, byla oceněním velmi zaskočená.

"Je to snad ta nejšílenější věc, která se mi kdy stala. Nemám ponětí, co bych teď měla říct. Nemyslela jsem si, že se mi to stane," řekla upřímně překvapená Swiftová, když zjistila, kolik cen vlastně vyhrála.


POJĎTE NAKUPOVAT DO BUTIKU NA DÁMA.CZ!

ČTĚTE TAKÉ:
Obujte se na zimu aneb Hlavně nohy v teple

Doporučujeme

Články odjinud