Chtěla jsem rozvod. Ale teď toho hrozně lituji

5 komentářů

Anonymizovaný
1. února • 23:10

Máte, co jste chtěla a dobře Vám tak. Manželka mi dělá to samé nyní. Šest let dřu na našem domě včetně nocí. V mrazu a dešti jen proto, aby byla spokojená. Vycházel jsem jí vstříc a dělal většinu věcí, jak chtěla. A nedávno jsem se dozvěděl, že se chce rozvést. Těsně před koncem. A taky pro ni nebude cesta zpět. Neváží si ničeho. Taky za to zaplatí. Čekat na ni nehodlám. Už mi do života vstupuje někdo jiný, kdo mi dává najevo svoji náklonnost a obdiv. Vy ženy jste často naivní krávy. Věrných a hodných chlapů si nevážíte. Tak si to vyžerte. Smetanu slízne jiná.

Whatever
20. července • 14:20

@Anonymizovaný: "Věrných a hodných chlapů si nevážíte" - tohle! Kdyby se jim nezahlodávaly instáče a facebooky do hlavy, jak neexistuje ideální muž... tak možná. A pak tu je paranoia a žárlivost a s tou se blbě žije. Ale chápu Vás dokonce i s tim barákem (asi tak).

Ajka3
13. srpna • 21:31

Paní mi přijde že neví co chce a nedá pokoj, dokud to nedostane, takže bych asi radila psychologa, ať se srovná, ujasní si životní priority a od toho se odpíchne dál.

Ivy1
11. srpna • 9:10

krenka: víte, píšete to dobře, ale hlavně je velice nevhodné dávat někomu falešnou naději, že se ten druhý vrátí (člověk potom žije jako napůl, neustále jen čeká, že se vše vrátí zpět, nedá prostor jiným lidem okolo sebe a nakonec skončí sám) - odešla ona a tak by se s tím měla konečně srovnat, udělala co v té době udělat chtěla. Jinak s vámi souhlasím, střídavá péče pro dítě , manžel předtím nevěděl co je to starat se o dítě, vše dělala sama, nedivím se, že jí to až natolik vadilo. A žít dál, jinak to prostě nejde :-)

krenka
11. srpna • 7:34

Teď už je každá rada drahá. Začněte zase žít!!! Dělejte co máte ráda, pokud si bere Váš bývalý manžel dítě jen na víkendy, zkuste se s ním domluvit na střídavé péči, kdy jeden týden bude u Vás, druhý u něho. Získáte tím prostor pro sebe a prověří to i jeho nový vztah. Držím palečky. Už se ale netrestejte za to, co jste udělala.Měla jste své důvody. Minulost je mrtvá, v ní už energie není. Vy musíte jít dál a kdo ví... třeba se k Vám zas jednou Váš manžel vrátí... cesty osudu jsou nevyzpytatelné...a třebas bude někdo lepší... ale Vy se musíte naučit být šťastná v přítomnosti... vím, o čem mluvím...

Doporučujeme

Články odjinud