Chuť na grilování začíná u KOTÁNYI !

Chuť na grilování začíná u KOTÁNYI !

Konečně je tu léto a s ním přichází i čas grilování a zahradních oslav. Vychutnejte si podmanivou vůni a jedinečnou chuť grilovaných specialit připravených „KOTÁNYI“ způsobem.

Originální KOTÁNYI Mix směsi harmonicky spojují jednotlivé výběrové druhy koření, bylinky a další jedinečné přísady v ideálně vyváženém poměru. Garance stálé vynikající kvality směsí a skvělé chuti grilovaných pokrmů je tak pro Vás zárukou úspěchu Vaší gril-párty.

Dobrou KOTÁNYI chuť !

SOUTĚŽ o luxusní lávový gril v hodnotě 12.990,-

Jste opravdovým mistrem v grilování a kulinářským znalcem a toužíte po grilu, který plně vyhoví Vašim potřebám ? Tak vyzkoušejte svůj důvtip a vyhrajte luxusní lávový gril v hodnotě 12.990 Kč + dárkové balení 100 směsí KOTÁNYI Mix a další ceny!

KOTÁNYI soutěž “Zlatý špíz“ poběží od 14.6. do 27.6.2004 na adrese www.zlatyspiz.cz. Ve hře je luxusní lávový gril Campingaz VIRTUOSO 2000 deluxe + dárkové balení 100 směsí KOTÁNYI Mix. Kromě hlavní výhry můžete získat i kupón v hodnotě 800,- Kč na nákup lávového grilu Expert 2 COMFORT + dopravu po ČR zdarma prostřednictvím internetovém serveru www.obchodni-dum.cz

Hra funguje na principu vědomostního testu – stačí správně zodpovědět na čtyři za sebou jdoucí otázky a získat tak “zlatý špíz“ jako klíč k finální otázce. Finální otázka je tipovací, proto doporučujeme hrát co nečastěji, aby se zvýšila pravděpodobnost výhry - nejpilnější úspěšní soutěžící navíc obdrží dárkový balíček koření KOTÁNYI. Než začnete „naostro“ soutěžit, můžete si nezávazně vyzkoušet tréninkové otázky. Vítanou pomoc při hledání odpovědí na otázky kolem koření, grilování a směsí na grilování najdete na adrese www.kotanyi.cz.

Hodně štěstí !

Soutěž organizuje firma KOTÁNYI

Partnery soutěže jsou:

www.obchodni-dum.cz a www.campingaz.cz

Doporučujeme

Články odjinud