Sandálky Answear.cz 529 Kč Archiv firem

Sandálky Answear.cz 529 Kč Archiv firem

Balerínky Answear.cz 599 Kč Archiv firem
Pantofle Answear.cz 869 Kč Archiv firem
Sandálky Answear.cz 899 Kč Archiv firem
Pantofle Answear.cz 1299 Kč Archiv firem
50
Fotogalerie

Chystáte se na dovolenou k moři? Stačí vám jen tři páry bot!

Také rok co rok před dovolenou stojíte před otevřeným kufrem a marně přemýšlíte, jak do něj vtěsnat celý letní šatník i botník? Ulehčíme vám práci! K moři vám totiž stačí pouhé tři páry bot, a budete i tak za královnu. Které si s sebou sbalit?

Žabky a pantofle

Žabky jsou u moře ideální obutí, když se chystáte na pláž. Nebo na oběd. Nebo na krátkou procházku po promenádě. A co víc, letos se do módy vrátily také klasické pantofle, ve kterých se vám bude chodit jako v bavlnce! Navíc se hodí ke každému outfitu a můžete je využít i jako domácí obuv v hotelu. Hledáte inspiraci, jaké si vybrat? Podívejte se do naší galerie v úvodu článku!

 

Sandálky

Jedny sandálky se vám do kufru určitě vejdou. Jsou lehké a nezaberou moc místa. Letos se nosí páskové, se zavazováním kolem kotníků, s etno motivy i s třásněmi, prostě na jaké si vzpomenete. Vyrazit v nich můžete s partnerem na večeři i do plážového klubu za zábavou.

Baleríny nebo espadrillky

I na dovolené u moře se vám může stát, že se lehce ochladí nebo zaprší. Pak se ideálně hodí balerínky, ve kterých vám nebude vedro ani zima. Vzít si je můžete na procházku po městě, na večeři i do klubu. Velmi oblíbenými se pak v posledních letech staly espadrillky, ve kterých se nepotí nohy a hodí se jak k šortkám, tak ke krátkým sukním nebo dlouhým šatům. Oboje boty využijete i na cestu letadlem!

Doporučujeme

Články odjinud