Chystáte svatbu? Vše potřebné najdete na veletrhu Svatební dny 2013

Chystáte svatbu? Vše potřebné najdete na veletrhu Svatební dny 2013

Pro všechny nastávající nevěsty, svědkyně, svatebčany i pro ty, kteří se chtějí jen nechat inspirovat máme tip na aktuální a zajímavou akci.

Ve dnech 11. 1. – 12. 1. 2013 se v jednom z největších kongresových hotelů v Praze v Clarion Congress Hotel Prague můžete nechat unášet širokou nabídkou svatebních šatů, doplňků, dekorací, květin, míst, kde uspořádat svatební hostinu či obřad. Stejně tak tu lehce vyberete ideální vizážistku, kadeřnici či svatební agentku. A nebude samozřejmě chybět ani ochutnávka nejrůznějších dobrůtek a lahůdek – od cukroví a svatebních dortů počínaje po víno konče. Zkrátka tu najdete vše, co správná svatba potřebuje.

Na ploše přes 3000m2 bude více než 140 vystavovatelů a většina Vás zahrne zajímavými, výhodnými, veletržními slevami. Budoucí nevěsty se mohou nechat nalíčit, učesat.

Na návštěvníky samozřejmě čeká i pestrý program spojený s módními přehlídkami svatebních, společenských šatů i pánské módy, inspirující přednášky nebo hudební vystoupení.

A nudit se nebudou ani pánové – k vidění tu totiž budou nejrůznější vozy od historických až po nejmodernější modely. Pro děti je dětský koutek v Galerii Fénix.

Aktuální informace najdete na www.svatebnidny.cz

Doporučujeme

Články odjinud