Čím nás lákají telenovely ?

evelina
14. listopadu • 16:19

No proti gustu zadny disputat, jak se rika, ale ja teda ty, ktere sleduji telenovely, proste nemuzu pochopit. Copak nevidi, jak silene vykonstruovane jsou jak zapletky, tak charaktery lidi? Co treba ta hruza, kdy se na obrazovkach po dva mesice objevovala nejaka zafacovana zenska? Co to jako melo byt, to se ta dotycna herecka potrebovala na par natacecich dni zdejchnout, tak tam hodili nejakou nahradnici? :) Mimochodem pripomnelo mi to Joeyho ze serialu Pratele a jeho filmovou roli.. vidite, taky jsem vlastne televizni cumilka - serialy jako Pratele, Simpsonovi nebo i Cerveny trpaslik proste bastim, ale telenovely, to je fakt silne kafe. Urcite to chapu u starsich lidi, kteri tomu svym zpusobem i veri, vyplnuji si sledovanim toho braku volny cas a jak tu kdosi psal, je to pro ne i jakousi zivotni motivaci a tesi se na ne, ale zase nechapu takove extremy, kdy babicka me kamaradky vynadala rodine, kdyz za ni prisli na navstevu v dobe, kdy se vysilala Esmeralda, nechala je sedet v obyvaku a divala se celou dobu na ten shit... No ale mam treba kolegyni, ktere je tricet (je fakt ze jeji osobni zivot neni moc iealni, tak si mozna sni ve svete telenovel), a ta si tyhle hruzy nahrava na video !!! Jinak beru nazor, ze spousta americkych serialu stojitaky za houby, ale porad lepsi nez ty jihoamericke shity... to uz jsou mi milejsi ti americani, nez ty Chuanity a Fernandove...

Pravidla diskuzí na webu Dáma.cz

Zasláním příspěvku do diskuze souhlasíte s těmito pravidly:

  • Podmínky užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Příspěvky se musí týkat tématu článku.
  • Příspěvky nesmí obsahovat vulgární výrazy a slovní útoky na jiné osoby, včetně ostatních účastníků diskuzí a autorů článků. Příspěvky nesmí poškozovat web Dama.cz ani ostatní projekty provozovatele.
  • Je zakázáno vkládat do příspěvků odkazy na stránky nabízející multimediální či programový obsah porušující autorská a jiná práva.
  • Příspěvky nelze využívat k propagaci.
  • Příspěvky, které porušují pravidla diskuzí, budou odstraněny. Případně budou upraveny tak, aby neporušovaly pravidla diskuzí. V textu bude následně uvedeno, že příspěvky byly ze strany redakce upraveny.
  • Právo moderovat diskuze mají pouze vybraní zástupci provozovatele. Základní kontrola každého příspěvku probíhá ještě před jeho zveřejněním.
  • Dáma.cz je soukromý web a provozovatel má při řešení sporů, které se týkají příspěvků v diskuzích, vždy konečné slovo.

Doporučujeme

Články odjinud