Čím potěšit svou drahou polovičku? Máme pro vás několik tipů

Čím potěšit svou drahou polovičku? Máme pro vás několik tipů

Vybrat ten správný dárek, který potěší i zahřeje na srdci, bývá rok od roku stále těžší. Dárek má být nejen poděkováním, ale také by měl vyjadřovat váš vztah k obdarované osobě. Čím tedy udělat radost svým nejbližším?

Zkuste talisman štěstí a lásky

Vlastníte předmět, na který nedáte dopustit? Vzpomínku na spřízněnou duši, lásku z mládí nebo na zážitky z dovolené? Takový dárek může darovat každá z nás, ať už se jedná o náramek, náhrdelník nebo prsten… Darovat šperk, který bude mít pro milovanou osobu hodnotu talismanu a celoživotní význam, je zkrátka báječný způsob jak někomu vyjádřit svou přízeň. Slovo "talisman" pochází z arabského slova "talásim", což znamená kouzelný a posvěcený.

Klepněte pro větší obrázek

Hodinky - doplněk, který se nikdy neomrzí

Hodinky byly, jsou a vždycky budou dárkem cenným a velmi výmluvným. Dostat od někoho darem hodinky znamená zpečetit předmětem láskyplný hlubší vztah. Dostaly jste někdy hodinky od někoho, s kým jste neměly vážnější milostný nebo přátelský vztah? Patrně ne, hodinky věnujeme, když nám na někom záleží.

Kabelky milují všechny ženy

Dalším tipem na skvělý dárek je kvalitní a nevšední kabelka. Málokterá žena pohrdne kabelkou značky s dobrým věhlasem, z kvalitního materiálu a originálního leč elegantního designu. Všechny potřebujeme svůj prostor, a když je ve formě stylového praktického doplňku, tak to potom trefa do černého.

Klepněte pro větší obrázek

Doporučujeme

Články odjinud