Čistička vzduchu Vás dokáže zbavit bolestí hlavy

Čistička vzduchu Vás dokáže zbavit bolestí hlavy

Únava, časté bolesti hlavy či poruchy spánku mají často stejnou příčinu tzv. Syndrom nemocných budov. Ten je způsoben dlouhodobým pobytem v uzavřených místnostech bez nedostatku čistého vzduchu. Jak se mu bránit?

Moderní způsob života se výrazně liší od toho, co by bylo pro naše tělo zdravé. Místo pobytu venku trávíme dnes až 80 % života v uzavřených místnostech, obklopeni umělými materiály a počítači. Vzduch "osvěžujeme" chemickými spreji a pohybu se věnujeme v klimatizovaném fitness centru. Našemu tělu tak chybí čerstvý vzduch, který obsahuje tolik prospěšné záporné ionty (přezdívané vzdušné vitamíny).

Jenže co s tím, když otevřeným oknem se do místnosti dostane jen hluk a prach? Ideálním řeším je pořídit si čističku vzduchu s vestavěným ionizátorem, která jednak zbaví prostředí nečisto a zároveň ho obohatí o chybějící záporné ionty.

V čem jsou záporné ionty prospěšné?

  1. zvyšují kvalitu spánku
  2. zmírňují dýchací potíže a alergie
  3. zbavují nás bolesti hlavy
  4. vitalizují krevní oběh
  5. zlepšují koncentraci i paměť
  6. podporují růst rostlin

Jaké jsou výhody čističky vzduchu?

  1. zachytí prach, pyl, chemikálie, cigaretový kouř a další drobné nečistoty
  2. snižuje výskyt plísní a bakterií, působí jako prevence před onemocněním

Tip na nákup: Čistička vzduchu s vestavěným ionizátorem Ionic-CARE Triton X6

Je tichá, takže může být zapnutá i v noci a nebude rušit váš spánek. Má minimální spotřebu a její provoz tedy nezruinuje rodinný rozpočet. Využívá elektrostatický filtr, který se nekupuje nový, jen se pravidelně čistí.

Koupíte ji za 3.333,- Kč, při uvedení kódu D6W získáte navíc jako dárek čistič lednic, více na www&utm_campaign=ionic" target="_blank">www.ionic-care.cz.

Doporučujeme

Články odjinud