7
Fotogalerie

Claudia Cardinale bude porotkyní České Miss 2012

Již v sobotu 31. března od 19.55 hodin budou mít diváci u televizních obrazovek TV Prima Family, stejně tak jako diváci v Hudebním divadle Karlín, příležitost zvolit novou královnu krásy, Českou Miss 2012. Průvodci tímto Galavečerem se stanou Jaro Slávik a Gabriela Partyšová.



Ředitelka České Miss Michaela Maláčová ukazuje korunku pro vítězku

Divákům se v tento jedinečný večer představí čtrnáct finalistek. Jen jedna z nich získá korunku královny krásy a s ní i titul Česká Miss 2012 a příležitost reprezentovat naši zem na prestižní mezinárodní soutěži Miss Universe. Další z dívek získá titul Česká Miss World 2012 a zúčastní se mezinárodní soutěže Miss World. Vítězka kategorie Blesk Česká Miss Earth 2012 odjede hájit barvy České republiky na mezinárodní soutěž Miss Earth.

Finalistky České Miss 2012 Klikněte na obrázek pro jeho zvětšení

Všech čtrnáct finalistek, které se budou ucházet o korunku královny krásy, budou bedlivě sledovat nejen diváci, ale také odborná porota. Role čestné předsedkyně poroty se ujme hvězda stříbrného plátna, italská herečka tuniského původu Claudia Cardinale, o níž málokdo ví, že její hvězdnou kariéru odstartovalo vítězství v soutěži Miss Tuniska. Spolu s ní usednou v porotě oblíbená herečka Eliška Balzerová, olympijský vítěz v desetiboji Roman Šebrle, herec Martin Dejdar a ředitelka soutěže Michaela Maláčová.

Jak šel čas s Claudií Cardinale











ČTĚTE TAKÉ:
Vlaďka Erbová svádí souboj o post nejkrásnější nevěsty




ČTĚTE TAKÉ:
Celebrity bez makeupu, jak se vám líbí?

Doporučujeme

Články odjinud