Claudia Schiffer a její odvážné názory na muže a sex

Claudia Schiffer a její odvážné názory na muže a sex

Hodně otevřeně se rozpovídala německá topmodelka Claudia Schifferová (42) o mužích a sexu. Ze všech nejvíc ji prý eroticky rozpaluje zpěvák Prince. A herec Sean Connery je prý "neuvěřitelně sexy".

Pánové, kteří jsou obdivovateli této blonďaté krásky, která byla před časem nazývána nejkrásnější ženou světa, mají zřejmě smůlu. Jednak je už od roku 2002 vdaná za anglického režiséra Matthewa Vaughna, s nímž má syna Caspara a dceru Clementine.

A za druhé - těžko by v jejích očích dokázali konkurovat shora jmenovanému americkému zpěvákovi, muzikantovi a textaři, tím méně pak někdejšímu skotskému představiteli filmového agenta Jejího Veličenstva číslo 007.

Claudia se svěřila se svými erotickými fantaziemi a sny spisovateli Svenu Michaelsenovi, který vydal ve vydavatelství DuMont svou knihu Wendepunkte (Body zlomu). Publikuje tu profily 36 VIP osobností a Schifferová patří v jejich výčtu k nejzářivějším hvězdám.

Podívejme se aspoň na nejzajímavější názory blonďaté superstar světových přehlídkových mol.

"Pro penis znám jen jediné pojmenování, které nezní hloupě - stinkerle (čti štynkrle - pozn. Korza). Používá se u dětí, přinejmenším v mém rodném Porýní-Falcku."

"Tělesnou nevěru nedokážu odpustit."

"Boxerské trenýrky se mi na mužích líbí víc než slipy."

"Muži nemusí být nutně krásní. Ideálně by měli být inteligentní, velmi mužní a sexy."

"Sex se nedá ničím nahradit. V tomto směru nepomůže ani nakupování bot."

"Krásného muže si dokážu představit i oblečeného."

"Díky internetu vědí už i školáci, co je to orál. Já jsem nikdy nečetla ani Bravo a teprve v sedmnácti jsem si dokázala něco takového, jako je orální sex, aspoň představit."

"Když jsem s modelingem začínala, ještě jsem přemýšlela o tom, že jsem pro muže jejich sexy fantazií. Žasla jsem, co všechno si dokážou chlapi nad fotkou představit. Dnes si myslím, že vypadat sexy je zkrátka a dobře mým povoláním."

Foto: Profimedia.cz

ČTĚTE TAKÉ:
Co chutná dětem slavných?

ČTĚTE TAKÉ:
Eva si vybírá podprsenku 85 C. A známe triky na vytvoření krásného dekoltu!

Doporučujeme

Články odjinud