Členové prestižního debatního klubu Oxfordské univerzity mají slevu v sexshopu

Členové prestižního debatního klubu Oxfordské univerzity mají slevu v sexshopu

Z prestižního debatního klubu Oxford Union při Oxfordské univerzitě vzešlo již dvanáct britských premiérů. Ovšem členové tohoto spolku dnes nejsou žádní suchopární političtí žvanilové, ale moderní a otevření lidé, kteří se nebojí nakupovat v sexshopu.

Není divu, vždyť v tom oxfordském mají desetiprocentní slevu. Jenže zatímco jedni tuto výhodu členství hájí, jiným se zdá jako naprosto nevhodná.

Oxford Union byla založena v roce 1823 a je nejprestižnější z univerzitních společností. Na webu spolku se členové nově dočtou: „Vaše Union karta má odteď zcela novou hodnotu, můžete na ni čerpat slevy v 63 různých podnicích po celém městě.“

Mezi zmíněnými třiašedesáti podniky je právě také sexshop, v němž členům nabízejí desetiprocentní slevu na všechno zboží.

„Je to absurdní vzhledem k pověsti spolku, jeho prestižní historii a seznamu skvělých a dobrých osobností, které zde hovořily,“ zlobí se jeden z členů.

Jiný ale namítá: „Je to znamení doby. Ještě před pár roky by to nebylo možné, nebo kdyby se to stalo, tak by to vyvolalo bouřlivou debatu.“

„Je to jen jedna z 63 slev, které členové současného a bývalého vedení vyjednali, aby pro členy spolku zajistili to nejlepší,“ sdělil stanovisko spolku Alistair Walker, mluvčí Oxford Union.

ČTĚTE TAKÉ:
Dana Morávková, hvězda bez skandálů, bude zavražděna!



STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud