Co dělat, aby plavky dlouho vydržely?!

Co dělat, aby plavky dlouho vydržely?!

Motto: Jestli si myslíte, že prodávat spodní prádlo je nuda, nuda a šeď, hned Vám můžeme ukázat, že tomu tak není, že je to práce hezká, zábavná, dovolí nám s našimi zákaznicemi prožívat jejich ženské příběhy a pomáhat je i částečně řešit radami z našeho oboru. Kdybych to měla říci jednoduše, prodávat spodní prádlo, to je život sám.

Milé čtenářky, dnes jsme si pro Vás nepřipravily další příběh z naší "Poradny správných velikostí podprsenek v Bílé labuti", ale rády bychom vám dnes poradily, jak nakládat s plavkami, aby Vám dlouho vydržely a nebyly po jedné či dvou dovolených zničené se zpuchřelými gumičkami.

Plavky potřebují speciální péči, zvláště pokud se v nich koupeme v chlórované nebo slané vodě, pro jejich ošetřování platí podobná pravidla jako pro spodní prádlo, ale ještě je těch pravidel více, protože plavky jsou u moře a v bazénech velice zatěžovány.

Často se nás na to zákaznice v obchodě ptají a tak jsme pro vás připravily několik doporučení:

• Myslete na to, že mnoho přípravků, které běžně používáte, rozrušuje elastan, který je obsažen v plavkách: jsou to chemikálie z bazénů, mořská sůl a také vaše parfémy, krémy na opalování a kosmetické přípravky. To vše poškozuje vaše plavky.

• Nezapomínejte vždy proprat plavky ve vlažné vodě a to hned po každém koupání, a co nejdříve to bude možné, je ručně vyperte ve vlažné vodě s pracím prostředkem.

• Používejte prací prostředky na jemné prádlo.

• Dbejte na to, abyste nenechaly po koupání mokré plavky zabalené v tašce nebo mokrém ručníku, to se elastanu také vůbec nelíbí.

• Pokud chcete plavky rychle usušit, doporučujeme je zabalit do suchého ručníku a mírně v ruce promačkat. Ručník odsaje z plavek přebytečnou vodu. Plavky potom zavěste na ramínko, ale ne na přímé slunce.

Přejeme Vám prožití krásného léta, užijte si dovolenou, koupání a starejte se o své plavky jako by to byla vaše druhá kůže. Vyplatí se to! Zdraví Martina a Laďka, prodavačky z Bílé labutě

Více info na www.podprsenky-poradna.cz

ČTĚTE TAKÉ: Proč právě vás koušou komáři? Rozhoduje vůně a vzhled!



KAŽDÝ DEN NOVÉ SLEVY NA JEDNOM MÍSTĚ!

Doporučujeme

Články odjinud