Co je asexualita?

6 komentářů

Alma..
22. ledna • 16:00

Holky, to mě těší, že nejsem sama, ne,že bych vubec, to ne, ale nemusí to být vůůůůbec často a jako co, prostě někdo to k životu nepotřebuje a komu se to nezdá, tak at si trhne :))
Já mám doma pohodičku, zdravé děti a to je pro mě priorita číslo jedna, ne nějaký sex. Si jen vezměte, co je kvuli tomu rozvodů, hádek, nemocí a všeho :(( !!!
Ale každý to má jinak nastavené, kdo chce, ať si prosouloží život, jeho problém :))

Milea
18. ledna • 16:50

že jsem asexuální jsem zjistila až po nějakém čase, předtím jsem byla heterosexuální a vůbec mě to nevadí,že nemám na sex ani pomyšlení, jenže můj partner to neumí zkousnout, čímž se musím podřídit a i ten nenáviděný sex překousnout, jsem sice podrážděná, znechucená, pnížená, ale na chvíli mám pak pokoj od partnera.Vím, jaká je příčina, ale nechci to sem nikomu vyprávět. To je spíš na psychologickou poradnu včetně partnera, ale i tak by to strašně těžko šlo překonat. Odpustit člověku můžu, ale nikdy na to nezapomenu a to jena tom to nejhorší, když to mám pořád před očima.

Simulka
15. ledna • 21:47

také mám ty stejné pocity, a teď když jsem těhotná na to ani nemám chuť, nevím proč tomu tak je !!!

botka
10. ledna • 0:50

Ještě by mě ale zajímala příčina nebo jak se to stalo...jestli jsem jen nějaká hříčka přírody nebo to můžu svést na někoho jiného :-D (třeba prudérní výchovu rodičů a tak...)

botka
10. ledna • 0:48

No, jsem ráda, že nejsem sama...

Raďulí
8. ledna • 17:58

Můj případ láska všechno clapi mě přitahujou ale sex nenávidím!nikddy sem na něj neměla ani chut stačí mi jen obejmutí

Doporučujeme

Články odjinud