Co je důležité po vaši postavu?

16 komentářů

superporucha
1. dubna • 10:36

hlavně jíst častěji ale malé porce...mě to zabírá!!! nemám tak pocit hladu a super...do toho samozřejmě sem tam nějaký sport a je to tutovka!! :-)

Gabča
5. ledna • 10:09

Milé holky,zrovna dneska jsem začla držet dietu Štefana Margity...Nevím,jestli mi pomůže,ale pocit,že pro sebe něco dělám je vážně skvělý.Ale abych napsala pravdu,myslím si,že postava není všechno.jo,sice držím dietu,ale když neschudnu,svět se nezblázní.Už mě fakt docela štve,že v každém časopise vidím jen modelky,přitom si myslím,že silnější holky mají své osobní kouzlo.Neříkám,že chudé holky nejsou hezké,nebo v klidu,ale některé se honí jen za skvělou postavou a tím jsou nervní,atd.Jenže mám pocit,že dnešní doba je jen o fyzické kráse a duševno nikoho nezajímá.Ale-holky-mějme se rády takové jaké jsme,jsme to my...nicméně-držím pěsti každé,která se snaží hubnout,protože sama vím,že hlad je sviňa a hlavně,že HLAD je převlečená žízeň!!!Tak bumbejte...Pa

kkk
7. září • 14:50

Mila Ester, mam podobny problem jako ty.Potrebovala bych shodit tak kolem 6-7 kg, ale pri te zaplave diet nevim ktere se chytit.Pravidelne chodim 2x na aerobic a zacala jsem i s jogou.Jen v tom jidelnicku mam porad nejaky chaos. Poradis, nebo nekdo jiny, kde sehnat tu dietu podle Margity?

Ester
20. srpna • 12:27

Je mi 23 let a již několik let jsem se potýkala s mírnou nadváhou. Během 5 let jsem přibrala 10 kilo. Při výšce 172 cm a váze 69 kg, to sice nebylo tak hrozné,ale stejně ideální postava do plavek to nebyla. Asi před měsícem jsem si řekla dost. Začala jsem držet dietu podle Štefana Margity. Můžu říct, že je skvělá, bez pocitu hladu a po 14 dní, co jsem ji držela jsem se cítila skvěle. Řekla jsem si proč jíst tučná jídla, když mi vyhovuje ovoce a dělená strava. Do dnešního dne jsem zhubla 8 kg a ty už snad nikdy nepřiberu, protože hlavní je změnit filozofii stravování a náhled na svět kolem sebe.

Zuzana
18. srpna • 19:54

Můj názor na zdravou stravu a diety- nejlépe zelenina s olivovým olejem nebo jen krájená, ovoce(pozor na cukr!), drůbež,ryby, ale občas není nad hranolky- musí se hřešit. A na dietu - nejíst!Ze zkušenosti vím, že to funguje.

kakija
23. července • 10:46

Myslim si, ze nektere zeny,ktere jsou v domacnosti, ze je jim lito zbytek jidla vyhodit-premahaji se a radeji ho sni.Rada nad zlato:na co mame mrazak?
Dalsi zkusenost: Dojdu z prace nebo ze skoly:citim se unavena - ze bych se nejradeji ani nehla - ale na unavu je nejlepsi pohyb - ze zacatku je to sice boj -ale potom je mi kraaaaasne a nemam spatne svedomi-ze jsem pro sebe nic neudelala...

co.co
8. července • 8:05

Ja si myslim,že nejlepsim prostredkem na hubnuti je jedine sport,hlavne plavani.

Renáta
2. července • 13:29

Nejlepší na zhubnutí je co nejdéle kojit.Před otěhotněním jsem vážila 62 kg. Přibrala jsem 12 kg. Syna jsem kojila skoro do roka a zhubla jsem na 53 kg. Tuto váhu mám již 10 let.

Jaja
25. června • 6:47

Na moc dlouhé povídání, to je pravda. On totiž dneska člověk nemůže věřit vůbec ničemu. Kdyby chtěl jíst jen BIO, tak by se asi nedoplatil a co třeba tráva, kterou ty krávy žerou nebo domácí králíci jedí, co když je taky po Černobylu špatná? Dneska asi není zdravýho vubec nic. Hlavně se nesmí nic nepřehánět.

Lenny
24. června • 20:30

Dito, nizkotucne jogurty, ktere autorka doporucuje NEMAJI s kravou mnoho spolecneho,ba bych spise rekla,ze nic.Takze alergie na ne nehrozi.Jo polotucne mleko a normalni ceske jogurty,to je jina.Pokud nekdo alerii netrpi,jsou lepsi nez odtucnene.Dnes se neda moc mluvit o zdrave vyzive, spise o mensim a vetsim zlu.Uz ani u ovoce si nemuzeme byt jisti, kde, jak, cim hnojene...apod. "vzniklo".Nejlepe jsou na tom lide dnes zijici na venkove,neni jich uz mnoyo, kteri maji zahradu s vlastne vypestovanou zeleninou a ovocem, par kraliku,slepic,koz,treba i tu kravu apod.
Co ja vim a mam vyzkouseno,jsou dnes na trhu k dostani tzv.BIO potraviny, ktere jsou vyrabeny z opravdu ekologicky cistych surovin,pr.jogurty od krav,ktere neziji ve stresu zavrene na 2X2 metru,ale od krav,ktere se volne pasou v prirode....jako kdyzsi.Ale tohle je opravdu tema na mooc dlouhe povidani.Takze at si kazdy doprava co jemu sedi nejlepe a je to!

Lenonka
24. června • 18:10

Ono se to lehce napíše ,ale těžce se to vykonává.Podle meho názoru,je na hubnutí nejlepší sport.Samozdřejmě toho jídla taky trochu ubrat,ale jen s mírou

Dita
24. června • 4:48

Myslim, ze clanek ma zastarale nazory. Nejlepsi je jist zdrave organicke potraviny. Zadny margarin, ale maslo v mensim mnozstvi. Caj odvodnuje, bublinky z mineralek jsou skodlive na zuby a dzusy maji hodne kalorii. Lidsky organismus neni prispusoben na straveni kravskeho mleka a plno lidi je na mleko a vyrobky z nej alergicky, aniz by o tom vedeli, proto se nebojte sojovych jogurtu a sojoveho mleka. Vybrat si vyrobky se snizenym obsahem tuku a cholesterolu je dobre, ale cukr se musi hlidat take. Vymenit cokoladu za susene ovoce jsem zkousela, ale dopadlo to tak, ze jsem se cpala susenym ovocem, snila o kousku cokolady a nakonec jsem do sebe dostala vice kalorii, nez kdybych si dala tu cokoladu. Jidla pripravovana na vode jsou nudna, co je spatne na grilovani? Zadny extra tuk se na to pouzivat nemusi, spise naopak se z toho tuk vygriluje. Nejde o dietu, ale o zivotni styl.

berda
19. června • 12:27

njelepsi prostredek na hubnuti jsou zkousky na skole nejlepe statnice, to vas skutecne prejde chut na cokoli

Vanilka
19. června • 12:10

Myslim ze ten clanek vystihuje jednu velmi podstatnou vec - vseho s mirou ... Jasne, pokavad chce clovek zhubnout narazove rekneme 2,3, mozna 4 kila do dvou tydnu, i to jde - ale za cenu fakt prisne diety ale co za tech ctrnact dni, ze ano :-) Tohle preci nevyresi vasi postavu, ja tomu rikam "splasknuti" - vypadam stihle ale zacnu jist a do tydne vypadam velmi podobne jako predtim. Tenhle clanek - to neni dieta, je to proste dlouhodoby proces na ktere si vase telo zvykne a vysledky? Nemyslim, ze takhle da shodit vic nez cca 1 kilo mesicne, ale damy - pozor, to je totiz 12 kilo rocne a jako bonus nebudeme mit zadne zdravotni problemy diky jidlu - zacpy, nezacpy, stravovaci problemy, zaha ... cokoli :-) A to je docela dobry, nebo ne?

Jaja
19. června • 11:39

Souhlasim s Magdalenou, nejlepsi je vseho s mirou, nic se nema prehanet. A ze trocha sadla je zdravejsi nez chemicky upravena perla je taky fakt.

Magdalena
19. června • 8:41

Doporučení jsou hezká, ale nic se nemá přehánět. Pak Vás nepotká totéž co mne s dcerou. Z důvodu vysoké hladiny cholesterolu jsme v posledním roce intenzivně /ne přehnaně/ konzumovaly olivové oleje. Prostě kam "normální člověk" dává máslo či jiný tuk, my dávaly oliváč. Bohužel zrovna značky, které byly pro závadnost /rakovinotvorné látky/ stahovány z prodeje. Takže jsme vyháněly čerta ďáblem. Já bych proto zdravým lidem, dětem a mladistvým doporučila spíš raději trochu másla než margarín, protože je přece jen méně chemické.

Doporučujeme

Články odjinud