Co je to nevěra?

34 komentářů

michal
6. ledna • 14:55

žensky jsou mrchy, když má chlapa tak se ze začatku chce milovat klidně 10x denně, a tak po roce se to všechno změni.Začne si psát z jinejma klukama,taky už nechce ani sexovat a dá jen když se chce ji a ne když se chce ,,me´´.jednou nejde nějakou správu od jiný a div by se nezbláznila začne křičet a téct jí slzy z očí.to co jsem napsal dělá skoro každá ženská.
,,no sem zvědavej jak ten náš vztah dopadne´´

jana25
11. září • 15:32

muj muz kouka na kazdou zenskou div by si nevykrotil krk rika mi ze by me nikdy nepodved ale to sou jen keci.myslim si ze kazdej chlap je schopnej podvist zenskou akorad by si meli uvedomit ze do ty sami situace je muze dostat i ona a to jen tak zadnej chlap neprekousne tak naco si chlapi hrajou ?

Lízálek
16. března • 1:24

Diskutuje tu ještě někdo??? Nebo jsem tu sám???

Lízálek
31. července • 23:20

Není nic krásnějšho, než být nevěrný!!

Lízálek
31. července • 23:19

A co jako zakázat????

rur
20. června • 19:36

já bych mu to na vašem místě zakázal

buffy
23. května • 15:21

manžel neustále flirtuje emailem nebo SMS s známými i neznámými holkami. Mám pocit, že si chce něco pořád dokazovat. Tvrdí,že fyzickou nevěru by nedokázal udělat,že to má pod kontrolou. Nevěřím mu. jak napsal p. Šmolka i s flirtu může něco vzniknout.Mám mu věřit,že jde opravdu jen o flirt?

bubu64
5. dubna • 18:56

Lízálku..
možná máš pravdu..ne možná,jsem si dost jistá tím a taky mám svůj názor,který tady nechci ventilovat,neboť to není na pár písmenek..jestli máš chuť klidně se mi ozvi na e-mail..bubu64@centrum.cz..možná bychom to mohli trošku probrat..

Lízálek
4. března • 1:33

rur:Ne, ja si nemyslim, že by chyba byla ve mě! Měl jsem několik milenek a všechny byly vždycky spokojené. Buď to opravdu nepotřebuje a nebo je opravdu teplá. Už jsem se rozhodl. Rozvedu se a začnu žít normální život..

rur
20. února • 21:43

Lízálek: nechci nějak urazit nebo se dotknout, ale když se žena k vašemu společnému sexu staví takhle, napadají mě jen dvě řešení:
1. je opravdu homosexuální (2 děti jsou fajn, ale docela často se stává že i homosexuálové vejdou v manželství s partnerem opačného pohlaví a třeba i mají děti...třeba proto, že si nechtějí připustit svou sexuální oreintaci - co si budeme namlouvat, v dnešní společnosti se být homosexuálem jaksi "nenosí")
2. (opravdu se nechci dotknout:) chyba je na straně partnera, který "to dělá špatně" (zmínil bych například knížku "Jak uspokojit ženu", autorka Naura Hayden)

bodlinka26
14. února • 17:22

Ja žiji s partnerem 8 let a máme syny 6-ti letého teď jsme prodělali dost velkou krizi ,ale nejsem si jistá jak bych poznala nevěru na svém partnerovi.Jak jste to poznali vy.Dejte mi pár příkladůů jak poznat na partnerovi ,že má jinde nějaký vztah.Předem moc dík

Roky
23. ledna • 23:01

nevěra je jenom otázka lakomosti a strachu že se nevěrnik nevratia nebo pozna něco lepšiho než ma doma

Roky
23. ledna • 22:59

nevěra je jenom otázka lakomosti a strachu že se nevěrnik nevratia nebo pozna něco lepšiho než ma doma

SISA
13. ledna • 19:23

PŘEDCTAVA,ŽE SE MILUJETE S JEDNÍM ČLOVĚKEM CELÍ ŽIVOT JE FAKT HROZNÁ....((((
ALE SAMOZŘEJMĚ NENÍ FRAJEŘINA,KDYŽ CHLAP NEVĚRU PROVÁDÍ,PLÁNUJE A JEŠTĚ SE SNÍ CHLUBÍ.

Lízálek
8. ledna • 0:56

rur: Tento problém se táhne již několik let.Kdysi jsme spolu i spaly, ale čím dál to chtěla méně a méně.Zdálo se jí 2x týdně hodně, potom jednou týdně a nakonec jsme spolu spaly tak zhruba 2x za měsíc. Teď je to i méně. Nepotřebuje to.. Je po tom ještě nepříjemnější než před tím. Nedokáže se přitulit,nedokáže být milá, přímo se štítí na něj sáhnout. Někdy mi připadá jako kdyby byla na ženský, ale máme spolu dvě děti. Nevím,fakt nevím. Potom se přece nikdo nemůže divit, že to hledám jinde a nemůže mi to mít za zlé...

...tyna
7. ledna • 16:45

ahoj všem podvedeným a podváděným. Mám přítele 7 let, 5 let spolu žijeme na hromádce jako manželé bláznivě do sebe zamilovaní v sexu oba spokojení a věrní. Nevěru jsem vždycky odsuzovala a vždy se řídila heslem "neděl druhým to, co by vadilo tobě". Z mé strany "FLIRT" v době krize v našem vztahu a následovala bouřlivá reakce jak uvádí p. Šmolka. Já idealistka byla přesvědčena, že mě se to nikdy nemůže stát ... dnes už vím, že "ujet" může opravdu každý. S oním "flirtem" nešlo o fyzickou nevěru, ale psychickou - jsem přesvědčená, že je to ta horší varianta. Bylo mi s ním dobře a já tak utíkala před problémy ve vztahu místo toho, abych je řešila. Momentálně nespím ani s jedním a nejraději bych se od přítele odstěhovala a s "flirtem" se nevídala, abych si pročistila hlavu. Ale je to strašně těžké, oba na mě tlačí a já nevím kudy dál ...

rur
3. ledna • 3:28

> Kdybych spal se svojí manželkou, asi bych to nehledal jinde!!Hm, hm, tady asi bude nějaký problém... To už chce nějaké řešení, bo normální chlap bez sexu (pokud to vydrží) nemůže být spokojený... Ale jsi si, Lízalku, jistý, že to takhle všem třem stranám vyhovuje? Vážně by mě zajímalo, co to máš za manželku, která s tebou nespí...zajímalo by mě, jaký k tomu má důvod...když nevíme, proč spolu nespíte, těžko můžeme říct svůj názor na to, jestli je v tvém případě nevěra to pravé!

Lízálek
6. prosince • 0:10

Jazykovědče,nevím proč bych se měl zamýšlet nad sebou.Běž si zkoumat vědu někam do ústraní. Tady se daví dospělí lidé. To znamená, že tady nemáš co dělat....

Jazykovědec
5. prosince • 22:51

Lízálku, nauč se pravopis a potom možná budeš mít i nějakou inteligentní ženskou k těm svým penězům. A mimochodem skus se (nebo snad zkus se?) zamyslet Ty nad sebou!

Lízálek
5. prosince • 11:37

To není až zas tak přesné. Pochybuju, že bych chtěl mít doma nějakou slepici, ať už domácí, nebo ne!Vraťme se ale k tématu. Otázka zní "co je to nevěra?". Nevěra je krásná! Pokud se udrží tak, aby z ní nebyl nikdo nešťastný.. ženy by se ale měli víc zamýšlet nad tím, proč jsou muži nevěrní. Není to taky trochu jejich vina?

Královni?ka
5. prosince • 0:13

Chlapi chtějí mít za manželku domácí slípku, samozřejmě věrnou až za hrob, ale sami jim jsou nevěrní s protřelýma mrchama.

Lízálek
3. prosince • 8:18

Milá Xenie.vydělávám za měsít možná víc, než ty za rok. To za prvé.A za další jsi asi nepochopila podstatu věci o které hovořím.Říkal jsem, že proč musí hlap hledat jinde to co by měl mít doma. To jsi nepostřehla? Kdybych spal se svojí manželkou, asi bych to nehledal jinde!!Nebudu ti nadávat za tvůj názor, ale skus se trochu zamyslet.Ty jsi nikdy manžela nepodvedla a myslíš si že on tebe taky nikdy nepodvedl? Myslíš si že ty žiješ šťastný a spokojený život? Nevím proč jsi tak sprostá, ale asi to bude mít svůj důvod vid?

Xenia 2 lízálek
2. prosince • 10:10

Lízálku tebe bych chtěla mít doma. Opřela bych si tě o zeď, nad tebe přitloukla pořádný dvě skobičky, přivázala si tě na ně a cvičila se na tobě v hodu šipek. Ty musíš bejt teda kus chlapa. Vyděláš si aspon pořádnej balík peněz, nebo jsi takovej ten malej rodinnej parazit, co ho živí chudák manželka, zatímco on zahejbá jinde a za ušetřený kapesný kupuje milence kytky? Člověče zlatá představoval sis někdy, jak musí bejt tý tvý manželce? Ty si myslíš, že jsou ženský vážně tak blbý, že to po čase neprokouknou? A co ta tvá milenka? Ta je s hlavou v pořádku, když jí nevadí, že doma sss...š s manželkou? Hele vy fakt musíte bejt dvojka, skoro jako Tom a Jerry. Víš co ti povím, já ti přeju aby ti tvoje manželka narazila oplátkou takový parohy, aby ses u tý tvý milenky, kterou doma za mala nenaučili, že švestky v cizí zahrádce se krást nesmí, pořádně zasek ve futru, až půjdeš vynášet odpadkovej koš. A taky to, aby ti ta tvoje švestka upadla, až nebudeš vědět, kam jí dřív strčit. Upřímně ti řeknu, že takový chytráci jako ty, takový alibisti, sobci a nebojím se říct přímo hovada jako ty, by se neměli vůbec ženit a dělat ženský nešťastný. Zkus se na sebe podívat do zrcadla a zamyslet se, zda tvoje názory jsou vážně OK. Nezapomeň si dát pod bradu ledvinku, kdybys to náhdou nezvládnul. Přeju do novýho roku hodně štěstí a hlavně rozumější názory. A taky to, abys při tvejch názorech něco nebo nechyt.

Naty
30. listopadu • 20:35

to Lizalek: Je mi te opravdu lito!

Lízálek
29. listopadu • 22:13

Co je nefér??? Že se ženský neuměj chovat jako ženský? Že normální chlap musí hledat jinde to, co by měl mít doma? Život je "nefér"!!

QueenAkr
28. listopadu • 18:16

Něvěra mi rozvrátila manželství! Je to NEFÉR!

Lízálek
28. listopadu • 16:42

Nevěra dokáže vztak udržet pohromadě...život není černobílý!!

Iveta
28. listopadu • 15:30

nevera nepřináší do vztahu nic pěkného.....a neni nic horšího, když se dá prokouknout !

Lízálek
27. listopadu • 13:16

Nevěra je něco, co člověk potřebuje k přežití. Po 20 ti letech manželství si to už jenom s manželkou nedokážu představit.... Mám 2 rodiny a cítím se konečně opravdu šťastný.

milos321
4. listopadu • 14:31

Všechno má svojí příčinu a taky důsledek...to je i nevěra. Lepší předcházet a když přesto k tomu dojde nemá cenu v tom vztahu zůstávat. Můj názor.

kara_melka
14. října • 11:12

ve swingersclubu bych zdechla zarlivosti))))

Ovecka
5. října • 17:50

Lepší, než nevěra se sousedem je koupit si nějakou libůstku na www.libustky.cz

cindy
18. září • 11:21

nevera je hnus

monika23
24. srpna • 22:43

Nejlepsi lek na neveru je SWINGERCLUB!!!

Doporučujeme

Články odjinud