Co jste nevěděli o motivaci k hubnutí. Užitečné rady od koučky a výživového poradce

6 komentářů

šiška
9. dubna • 15:05

Zmiňuji jenom to, co jsem slyšela v pořadu v televizi od dietologů např. Petra Havlíčka nebo pí. Málkové mě by to samotné nenapadlo a má to logiku. Kde nic není ani čert nebere. Hezký den.

Mata69
9. dubna • 14:29

alimraj: gratuluji! To je skvělý výkon!

Mata69
9. dubna • 14:29

šiška: já už se musím smát jak u každého článku o hubnutí je tvůj příspěvek jak se po padesátce hubne těžko a jak to nejde.
Evidentně to jde, jak píše alimraj, ale to bys nebyla ty, abys hnedle neměla připomínku, že 20 kg se zhubne snáze než 5 kg! :-) To už je fakt úsměvné...

šiška
9. dubna • 10:18

alimraj: moc gratuluji! Jenže, pokud má žena např. 20 až 30 kg nadváhy tak se hubne mnohem snáz jelikož je co hubnout. Toto je názor i dietologů. Ale, když je nadváha 5 až 8kg tak to už jde mnohem hůře. Vždycky zhubne rychleji a snáz ta, co má 90kg než ta co má 70 kg a chce zhubnout 5 kg ve věku át. Záleží také na výšce. Za mě, např. výška 165cm a váha 75kg je větší nadváha, 10kg nad výšku je už dost.

alimraj
8. dubna • 16:50

šiška: je mi 63 a od listopadu jsem zhubla 20kg změnou stravy a hlavně díky pohybu - a tím vůbec nemyslím nějaké náročné cvičení,ale obyčejnou chůzi

šiška
7. dubna • 18:02

Skvělé rady ale jen pro mladé, max.do 55 let. Pak už je to boj s větrnými mlýny. Ani lékaři si nepomohu od nadváhy nebo tloušťky, spousta jich je obézních nebo při těle, včetně sester. Kdo si udržel štíhlou váhu do klimakteria tak až tak tlustý ve stáří nebude, max. mírnou nadváhu. Je to úděl rok od roku zpomalujícího metabolismu.

Doporučujeme

Články odjinud