Co muži opravdu nesnášejí v posteli? Přečtěte si jejich upřímné názory! | Zdroj: Profimedia.cz

Zdroj: Profimedia.cz

Co muži opravdu nesnášejí v posteli? Přečtěte si jejich upřímné názory!

Řeklo by se, že muži jsou celkem nenároční – pokud mají v posteli ženu, která je přitahuje a je svolná, vadit by jim nemělo teoreticky nic. Ale každý najde u žen něco, co mu dovede chuť na sex pokazit. Zeptali jsme se přímo a vybrali věci, na kterých se pánové shodli nejčastěji.

Kontrola vzhledu

Postel není přehlídkové molo a chlapům je v konečné fázi víceméně jedno, jestli máme kalhotky bílé, nebo černé – nakonec stejně půjdou dolů. Mnoho žen se při sexu neuvolní právě proto, že většinu času se snaží mít pod kontrolou svůj vzhled a snaží se, aby i „při tom“ vypadaly co nejlépe. Takže místo spontánního chování zatahují břicho, vyhledávají polohy, při kterých jim nikde nevykoukne špíček a některé se i děsí, aby při orgasmu nevypadaly „směšně“.

„Tohle jsou úplně zbytečné obavy. Pro chlapa je nejkrásnější žena, na které je vidět, že si sex opravdu užívá a je jí úplně jedno, jak při tom vypadá,“ tvrdí 30letý Jakub a stejný názor má i o rok starší Michal: „Moje přítelkyně se mi nejvíc líbí ve chvíli, kdy se blíží k orgasmu, zpocené vlasy jí padají do obličeje a ona se celá propne. Neumím si představit, že by jindy vypadala lépe.“

Další názory najdete po rozkliknutí tohoto boxíku:

Pokračování 2 / 6

Řeči o tloušťce

Toto téma úzce souvisí s předchozím. Že je se svým vzhledem zcela spokojeno jen málo žen, je známá věc. Ať už máte výtky ke své postavě oprávněně, či zcela zbytečně, v posteli tohle hoďte za hlavu. Pro muže je rozebírání partnerčina zevnějšku citlivá věc i normálně, natož při sexu. Pochválit nás a zalichotit umí, ale reagovat na partnerčiny stížnosti tak, aby se jí nedotkli, je děsí.

„Otázka: A nejsem tlustá? je to nejhorší, na co se mě může žena zeptat. Správná odpověď totiž neexistuje!“ je přesvědčen osmatřicetiletý Honza. „Říct ano nemůžete, to je jasné, i kdyby to pravda byla. Když řeknete plnoštíhlé holce, že není, tak se na vás osopí, že jste pokrytec, a když totéž odpovíte štíhlé, tak opáčí, že až ztloustne, tak ji opustíte. Aspoň to jsou moje zkušenosti.“

Mnoho žen má navíc ten „dar“ ptát se na tohle právě při sexu, protože jsou nahé. Často se ještě za špíček na břiše chytnou a partnerovi ho ukazují. Zkuste si to představit obráceně. Kdyby vás partner při milování neustále upozorňoval na nějaký svůj nedostatek (i neexistující), asi by vás to také otrávilo.

Pokračování 3 / 6

Pasivitu

Ať už je to kvůli studu, nebo třeba i z lenosti, z ženy, která je v posteli zcela pasivní, chlapi šílí, ale rozhodně ne blahem. Sex je činnost dvou lidí a podle toho by měl vypadat. Možná to myslíte dobře, když se partnerovi snažíte vyhovět a přizpůsobujete se mu, ale to ho časem přestane bavit. Muži mají rády ženy, které jsou v posteli aktivní, nebojí se převzít iniciativu a umějí dát najevo, co se jim líbí a co chtějí. Tichá a poddajná milenka je neoslní.

„Jedna z mých holek byla přesně ten typ, co se o nich říká, s prominutím, že leží jako prkno. Od začátku akce až do konce se prakticky nepohnula ani nepromluvila. Jen ležela a plnila moje pokyny. Nedokázal jsem poznat, jestli se jí to, co děláme, líbí, nebo ne, a hlavně jsem si v tom tichu připadal dost hloupě. Jako bych tam byl sám nebo to dělal s nafukovací pannou. Po nějaké době jsem to nevydržel a řekl jí to, asi ne úplně vybíravě. Nic se ale nezměnilo, a tak jsem to vzdal.“ Tolik vyprávění šestadvacetiletého Tomáše.

I pokud jste náturou tišší nebo se stydíte, můžete partnerovi dát najevo své pocity doteky, dýcháním, pohledem očí. Hlavní je komunikovat.

Pokračování 4 / 6

Infantilnost

Nejrůznější přezdívky se objeví skoro v každém vztahu, často si je partneři dávají i z recese. V posteli by ale některé měly být tabu. Když milého v tom nejlepším oslovíte „ty můj zubatý syslíku“, místo přikládání do kotle vášně spíše šlápnete na brzdu. Chlap si chce v posteli připadat jako chlap, a to, co vám projde při něžném tulení u televize, při milování zamlčte. Totéž platí i o dalších projevech zavánějících infantilností – od šišlání až po přeslazenou výzdobu postele.

„Když mě moje někdejší přítelkyně po měsíci chození poprvé pozvala k sobě domů, byl jsem štěstím bez sebe, protože už jsem byl s prominutím nadržený jako kanec. Když jsem ale vkročil k ní do ložnice, málem jsem zas utekl,“ vzpomíná 29letý David.

„Janě bylo tehdy čtyřiadvacet, ale celou postel měla doslova zasypanou plyšáky, od malých mončičáků až po obřího medvěda. K tomu nejrůznější polštářky včetně několika ve tvaru srdce a všechno to korunoval srdíčkový přehoz. Ten prý koupila speciálně kvůli mně!“

Milování sice proběhlo, ale David měl při něm neodbytný pocit, že ho plyšová zvířátka pozorují. „Navíc jsem později zjistil, že většina z nich jsou dárky od jejích bývalých partnerů, to mi taky nedodalo. A ještě očekávala, že já jí nakoupím do sbírky další.“

V šestnácti máte asi na svéráznou výzdobu postele nárok, o deset let později obhájíte možná malého odrbaného méďu, kterého máte odmalička, ale víc ani ťuk.

Pokračování 5 / 6

Užvaněnost

Stejně jako muže v posteli zarazí ticho, vyděsí (nebo přinejmenším otráví) ho i opačný extrém. To, že jsou ženské „ukecané“, je známo, a muži jsou k téhle vlastnosti láskyplně shovívaví. Když na ně mluvíme moc dlouho, občas prostě vypnou a jen přikyvují. V posteli ale tohle logicky nefunguje. Možná se přílišným mluvením chcete zbavit nervozity, možná jste prostě upovídaná, v každém případě brzděte.

„Samozřejmě ocením, když se holka v posteli umí ozvat a řekne třeba, co chce, abych jí dělal, nebo že se jí to se mnou hrozně líbí. Ale musí to být s mírou! Jednou jsem zažil doslova kulomet. Nezavřela pusu ani na chvíli, prostě komentovala úplně všechno, co se právě dělo: Teď se ti zakousnu do krku, no teda, ty krásně voníš, to je nádhera, a teď tě budu líbat úplně všude a pěkně ti zaryju nehty do tý tvý svalnatý prdelky…nepřeháním, takhle to probíhalo až do samotného aktu. Při přirážení už naštěstí mluvit nestíhala a pro jistotu jsem ji ještě umlčel líbáním,“ vypráví s úsměvem 31letý Lukáš. Svou přítelkyni prý na tento zlozvyk opatrně upozornil a postupně ho prý omezila na snesitelnou míru. „Kdyby ne, neumím si představit, jak by to fungovalo dál, časem by mi z toho asi hráblo.“

Pokračování 6 / 6

Přílišná „přirozenost“

Pokud bylo výše řečeno, že muži v posteli ocení hlavně spontánnost a přirozenost, neznamená to, že je jim úplně jedno, jak jejich milenka vypadá a jak se chová. Co by mělo být samozřejmostí, je čistota a vůně. „Je mi úplně jedno, jestli má žena oholené nohy nebo si zrovna nevzala nejluxusnější spodní prádlo. Ale když ji obejmu v posteli, chci cítit její vůni, ne pot a všechny možné pachy, které se na ni přes den nabalily,“ říká třiačtyřicetiletý Pavel.

Každý muž preferuje něco jiného, to, co některému vadí, je druhému jedno. Ať už jde o oholené nohy, podpaží či rozkrok. Voňavou a čistou ženu chce ale každý muž, od upravených nehtů přes hezké vlasy až po to hlavní – voňavý klín.

„Jednou jsem pozval na rande slečnu, kterou jsem potkal na koncertě. Byla krásná, líbila se mi. Jenže když jsme si pak sedli v restauraci a přiťkli si vínem, všiml jsem si najednou, jak má špínu za nehty. Od té chvíle jsem nedokázal myslet na nic jiného a celý večer už nestál za nic. Možná jsem moc nafrněný, ale představa, že by mě takovou rukou pohladila, mi přišla odporná,“ tvrdí třiadvacetiletý Ondřej.

Ostatně už naše babičky říkávaly, že nejhorší je nahoře huj, vespod fuj. A v sexu to platí dvojnásob.

Dáma.cz je na facebooku. Přidejte se k nám!

Doporučujeme

Články odjinud