Co o vás vypovídá váš oblíbený parfém? Zjistěte to díky jednoduchému minikvízu!

Co o vás vypovídá váš oblíbený parfém? Zjistěte to díky jednoduchému minikvízu!

Neexistuje žena, která by neměla svůj oblíbený parfém. Některé dámy jich mají dokonce hned několik, které střídají podle příležitosti nebo podle ročního období. A nejspíš tomu nebudete věřit, ale volba parfému o vás ledasco vypovídá. Co o vás prozrazuje váš oblíbený parfém?

Jak provést kvíz

Kvíz funguje na jednoduchém principu. Cílem je zodpovědět následujících 5 otázek. Poté se přesuňte do sekce vyhodnocení.

Otázky

1. Dominantní složkou vašich oblíbených parfémů jsou:

a )Lehké citrusové tóny.
b) Květinové nebo ovocné vůně.
c)Kořenité a intenzivní akordy.

2. Při výběru nového parfému se zajímáte především o:

a) Složení vůně.
b) Zajímavý flakon.
c) To, aby vůně nebyla testována na zvířatech.

3. Které tvrzení k vám nejvíce sedí?

a) Parfém používám pouze jednou denně a aplikuji jej doma.
b)Parfém s sebou nosím stále v kabelce.
c)Používám malý znovuplnitelný flakon, který nosím v kabelce.

4. Co se týče parfémů, máte:

a) Jednoho jasného favorita.
b) Hned několik oblíbených vůní.
c) Ve zvyku pokaždé kupovat jiný parfém.

5. Parfém považujete za:

a) Nezbytný doplněk každé ženy.
b) Možnost vyjádření vlastní osobnosti.
c) Nadstavbu deodorantu a hravě byste se bez parfému obešla.

Vyhodnocení

Zodpověděly jste všechny výše uvedené otázky? Skvěle! Nyní vás čeká už jen vyhodnocení. Spočítejte, která varianta se vám v odpovědích vyskytla nejčastěji, a přečtěte si, co o vás vypovídá váš oblíbený parfém.

A)Praktická žena

Pokud vás něco vystihuje, pak je to praktičnost. Při výběru parfému si dáváte záležet na tom, aby se vám hodil k co nejvíce událostem, a málokdy šlápnete vedle. Máte svého oblíbeného favorita, kterého si kupujete stále dokola, a jste s ním maximálně spokojena. Kromě vkusu na dámské parfémy máte také styl v oblasti módy. Jste udavačem trendů na pracovišti a nejedna kamarádka vás žádá o radu při výběru outfitu.

B)Romantický snílek

Jste romantická duše, která se ráda nechává unášet představami a fantazií. Milujete vůni květin a svěžího ovoce a vyhledáváte je nejen ve světě parfémů. Ráda zkoušíte nové voňavky a inspiraci nacházíte u svých oblíbených celebrit či influencerů. Jste požitkářka a kromě luxusních parfémů milujete také značkové oblečení a drahé šperky.

C)Nespoutaná duše

Vy toužíte především po tom, být svá. Ráda zkoušíte nové věci, vyhledáváte zajímavé zážitky a málokdy zabřednete do stejných vod. Baví vás sporty, dobrodružné výlety, ale nebráníte se ani několika nocím stráveným pod širým nebem. Ráda experimentujete s vůněmi a obklopujete se spíše citrusovými a kořenitými tóny.

Doporučujeme

Články odjinud