Co pomůže vaší postavě

28 komentářů

Petra
17. února • 20:49

A co mám jako zobat k snídani svčině obědu a večeři aby to mělo 100nabo 200kcal????

Lenka Kajnarová
5. února • 11:18

Je to všechno o pevné vůli-VYDRŽET! Bohužel ji,ale také nemám. Lenka

endi
11. prosince • 20:09

prosim vas merim 167cm a vazim 55kg chtele bych zhubnout asi tak 3-4kg jak to mam udelat piste na muj email:endi.e@srznam.cz dekuji

Ela
8. října • 12:41

Necvičit, málo jíst. Řekla bych nejlepší způsob hubnutí. Navíc po neustálém cvičení vypadá každá jak vydělaná kůže, opravdu nepěkně. Ja sama jsem odjakživa štíhlá, musím hodně jíst, abych si udržela váhu, ale chápu, že kdo má sklony k plnošíhlosti, chce to shodit. Ve svém okolí mám hodně boubelek, které neustále hubnou, cvičí, cvičí a zase hubnou, ještě jsem si nevšimla, že by po těch letech námahy bylo něco vidět. Spíš bych to pochopila u těch, co se blíží metráku.

Lord Muck
25. března • 19:22

pomáhá i jablečný ocet-prý to urychluje metabolismus

snatch
25. března • 19:20

tak už si neztěžujte a zvedněte ty zadky!!!ja sním za den třeba 3 čokolády,a protože moc ráda cvičím tak nenabíram,chce to jen cvičt,cvičit a cvičit!!!a ono to už bude.sezení u počítače to za vás nevyřeší!

xx
25. března • 11:32

Mam kamaradku, pri 168 cm ma 48 kg. Cte o ditach, setri na liposukci, denne cvici a HUBNE...Nikdo nic nevidi, ale ja o ni mam strach. Nejsme si tak blizke, i kdyz ji mam moc rada, abchom o tomhle problemu mohly otevrene mluvit...A kdo za to muze? Vsichni ti, kteri pri pohledu na vyhubliny na stankach casopisu slintaji blahem, jaka je to krasa...
Moje kamaradka si mysli, ze je tlusta a nikdo na svete ji to nevymluvi.

Pikaču
22. března • 15:13

S vůlí jsem na tom stejně špatně jako XXL50. Prostě musí být motivace. Když se ženská chce líbit-obecně, není to moc platné. Ale když se chce líbit někomu konkrétnímu-nejlépe někomu jinému než manželovi, je motivace na světě! A vím z vlastní zkušenosti, že není potřeba moc. Jídelníček upravit tak, že na minimum omezím bílé pečivo a slaké a přidám tekutiny. A když se ještě občas zadaří přemluvit se večer u zpráv k pár cvikům a místo večeře si dát 2-4 dcl DOBRÉHO vína, je druhý den hned člověk lehčí a má zase víc chuti něco pro sebe udělat.
Jako zásadní vidím - mít motivaci.

Didisek
20. března • 14:05

Když už jste u toho hubnutí, tak mi prosím poraďte, jak mám zhubnout stehna. Jestli znáte nějaký cviky, tak se nestyďte a napište. Moje míry jsou 86/68/90, ale přes stehna mám 95. (při výšce 168).Poraďte mi prosím, já mám zaplacenou dovolenou a nechci tam vypadat jako obezitka

Jitulinda
19. března • 11:27

Olča:o) Ahojkyyyyy. Já mám sedavé zaměstnání a jepravda, že když stále sedím a nehýbu se tak přibírám. Tak vyzkouším to co jsi psala a budu se hýbat. Asi máš štěstí, že máš velký byt a máš kde cvičit. S manželem bydlíme u jeho rodičů a máme pokoj 3,20x3,20 takže se nám tam vejde akorát postel a skříně. Ale měli by jsme se stěhovat a pak se snad místečko najde. Měj se fajn. Ahojkyyyy.

Olca
18. března • 10:24

A jeste neco, kdyz mi manzel furt rikaln, ze bych mela hubnout, ze uz nejsem jako driv, tak jsem byla urazena a mela jsem vztek, ale stejne tak mi bylo trapne, ze se nevlezu do predlonskeho obleceni, takze jsem s tim neco delat musela.

Olca
18. března • 10:20

Nejlepsi recept na udrzeni postavy je pohyb, at uz snite kilo masa nebo deset deka obili. Pokud se budete aspon jednou za hodinu v kancelari soustredit na to, ze byste se meli pohnout od pocitace, pak se urcite zacne telicko zmensovat. Kazdou hodinku (kdyz to nejde primo v kancelari) si odskocte na pet minut na toalety a protahnete si vsechny svaly. Nejde o to, aby se clovek v kancelari primo potil, ale aby nebyl ztuhly. No a pak kdyz prijdete domu, tak pred kazdodenni sprchou si zacvicte 10 minut intenzivne, aby se z vas opravdu ten "pot" aspon trochu lil. (Mam svuj domaci recept, kterym jsem si nudne cviceni ozivila - skacu pres svihadlo - urcim si kolikrat a pak skacu a skacu az limit splnim - nikdy nejdu pod hranici, vzdycky se snazim spise skakat vicekrat a kdyz uz nemuzu ani dychat, tak zase protahuju svaly - pamatujete na skolni rozcvicky, ktere nikdo nemel rad, tak ty se mi ted docela hodi), tim krasne odpadne to, ze by se zenska mela vypravit v teplakovce do ulic a behat mezi ostatnim obyvatelstvem. (Za ctyri roky po skole jsem pribrala 8 kg, proto jsem se rozhodla s tim neco delat a jsem spokojena s tim, ze za dva mesice shodim 2 kg (neni to moc, ale mam dobry pocit).
UPRIMNE NESNASIM KONTROLU JIDLA, proto radsi cvicim. Kdyz mam chut na sladke, tak si dam, protoze pak nejsem nervozni (kompenzace - 10 cviku navic). A taky jsem zjistila, ze kdyz se nudim, snim mnohem vice, proto se NENUDTE !!!!!

Janniska 17
17. března • 21:03

Mám 178cm a 62 kg v podstatě je to dobrý, ale já se fit necítím.Pořád si myslím,že bych něco mela zhubnout. Závodně cvičím aerobik tak mám pohybu dostatek i mé hodiny v posilovně mi napomohly k dobré kondici,ale je tu jeden problém. Od té doby mi narostly svyly na nohou. Chtěla bych to nějak zhubnout,ale nevím jak!Jestli někdo máte dobrou radu,Budu ráda za odepsání.S pozdravem fitnesska

Srnka
16. března • 20:29

Ahoj Gitko.Znám to váhu vyhoď.Jak začne růst svalová hmota,váha se nehne.Je lepší se měřit.Váha je droga.Já sice zhubla 38kg,ale váhu doma nemám.Chodím skoro každý den běhat a dvakrát týdně do posilovny,ale nevážím se!!!

Maurina
14. března • 9:45

Pro Gitku- obezitku: myslím, že Tvůj problém je v úplně něčem jiném. Až budeš vážit při 175 cm 150kg, teprve potom poznáš, co je to "obezitka". Buď šňastná, že jsi zdravá a štíhlá, nevyhledávej problémy tam, kde je nemáš. přeji Ti jen to dobré.

Jitulinda
13. března • 12:01

Gitka:o) Přečetla jsem si Tvůj problém a nemyslím si, že by jsi byla obezitka. Já při svých 185 cm vážila 78 - 80kg a nemyslím si, že to bylo moc. Ale problém je v tom, že když denně plaveš narůstá Ti svalová hmota = zpevňuješ tělo, ale nehubneš, protože svalová hmota je težší než tuky. Takže raději se měř než važ, protože měření Ti ukáže to co jsi opravdu dokázala udělat se svým tělem. Ahojky.

ero
12. března • 21:19

XXL50 najděte si někoho k sobě mě to pomáhá mám otom ským mluvit ským se poradit a dodá to tu patřičnou vůli když to přece vidrží moje kámoška tak proč já ne má taky přece hlad stejně jako já je to perfekt vedvou se to lépe táhne

Gitka - obezitka
12. března • 13:50

Vaše názory sú super, ale potrebujem radu aj ja, mám 180cm 75 kg a už 7 týždeň jem len maso,ryžu,zeleninu a ovocie- jediný múčnik sú banány.Denne plávem 1-2 km v bazéne a nič.Myslím si že môj muž prilepil ručičku na váhe.Môj metabolizmus nechce spolupracovaň, dá sa mu pomôcň? Ak ano,ako?

Koloděj
7. března • 15:05

Jen maličkost, autorka zapomněla na bazální (základní) metabolismus, který je tu aň chceme nebo nechceme. Ten je taky třeba uživit. Např. u mojí ženy, která váží 59 kg je asi 1350 kcal (asi 60% denního výdeje energie). K tomu něco na zpracování potravy a přeměnu živin (cca 10%) a zbytek podle množství a intenzity pohybu.
Ten základ musí uživit každý, jinak tělo samo přejde do režimu úspor. A kdo chce zhubnout, musí si dopřát denně dostatek pohybu a vydat jím víc než přijme nad ten základ. Je to jen matematika. Tak hodně zdaru.

Pepa
6. března • 22:53

Chlap s takovými názory je na nic.Ženská musí chtít sama

Pepa
6. března • 22:51

Jardo jsi borec nechceš taky mojí manželku?

Julie
6. března • 22:45

Ja mít takového muže tak si pískám.Ten můj má rád baculky.Ale já né.Je to úspěch co tvije žena dokázala.Ale ty musíš mít pevné nervy.Já když hubnu jsem protivná .Hubnu sportem,sexem a upraveným jídelníčkem.Držím ti Jardo palce aby jsi vydržel.

Jitule
4. března • 19:53

Je to boj ,který člověk musí svést sám,líbil se mi názo-žrala jako kobylka-přesně můj styl,ale ne už nyní,taky se snažím a budu

Jarda
4. března • 15:23

V únoru tohoto roku to byly dva roky, co jsem svou manželku přesvědčil, že by se sebou měla něco dělat a shodit nějaká ty kila, co sebou nosí ustavičně navíc. Nenarážim na nákupy, ale na tukové polštáře, kterými překypovala, proti baculkám nic nemám, ale co je moc, je prostě hodně a metrák proti mým 75 byl přeci jenom rozdíl. Jak se mi to podařilo? Nevím, ale jednou jsem vybouchl a připoměl ji slova že nikdy nechce být jako její matka, která má rovněž hodně přes 120 kg. Tehdy se na mě naštvala, asi dva dny se mnou nemluvila, ale světe div se třetí den za mnou přišla, jestli bych se s ní nechtěl trochu proběhnout. K běhu tomělo daleko, pro mě to byla trochu rychleší chůze, ale manželka ten dem vypotila snad 5 kg váhy. Co jsem pak musel ale vyslechnout si nikdo nedovede představit. Ale druhý den chtěla znova. To bylo hekání, vzdychání a výčitek, co vše musí kvůli mě podstoupit, nemluvim o tom, že musela i upravit svůj jídelníček a to radikálně, neboň jejím koníčkem do dané doby bylo "kobylkaření" tzn. žraním všeho,na co narazí. Upozorňuji, nebylo to jezení, ale žraní. Tím jsem chtěl říct, že vydržela až do dnešního dne, což jsou dva roky, přidala posilovnu, správnou výživu a podařilo se jí zhubnout celkem 38 kg tukové váhy a na objemu jí ubylo 125 cm. Dnes již vypadá jako normální ženská a docela jí to sluší. Tím Vám holky chci říci, že když se pevně rozhodnote a máte pevnou vůli se sebou něco udělat, určitě se to podaří a své okolí překvapíte i potěšíte. K tomuto Vám držím palce - nebo pěsti?

Zlatka
4. března • 13:28

Musím dát za pravdu Ince. Během jednoho roka se mi podařilo zhubnout 16 kilo.Tajemství je v tom, že sem přestala jíst sladké a jedla hodně zeleniny a ovoce a samozřejmě hodně vody a také pohyb. Ručička váhy se občas zastaví, ale NEVZDÁVEJTE to a hejbejte se!

Inka
1. března • 14:49

800 kcal denně a na delší dobu je pěkná blbost! Jak dlouho to asi náš (váš) organismus, žaludek a psychika vydrží?Nehledě na to, že tělo je velmi přizpůsobivé a inteligentní a samozřejmě si na tento příjem zvykne. A potom chraň nás pán bůh zajít si na večeři, upéct si štrůdl apod. Zaručeně redukční tipy jsou bezvaně peníze vydělávající byznis.Spousta žvástů, které se omýlají stále dokola.I když každé tělo funguje jinak, každý ma jiný metabolismus - platí obecně jedna zákonitost.Jezte, když máte hlad.Jezte zdravě - ovoce a zeleninu.Nepolívejte si knedlíky kačením sádlem a hejbejte se. Až toto všichni pochopí, příjde sice pár vydavatelů časopisů a farmaceutických firem o práci, ale MY (VY) budeme v POHODĚ!

danka.danka@centrum.
27. února • 17:26

Mám jednu velice osvědčenou radu: Týden jezte úplně normálně to, na co jste zvyklá. Založte si sešit, do kterého si budete všechno (!!) co jste snědla psát. Jen si prosím nesmíte lhát, pokud sníte 3 sušenky, nepište že jste snědla jen jednu. Po týdnu uvidíte, co všechno bylo jídlo, které jste snědla kvůli hladu a na co jste měla pouze chuň. Snažte se potom sladké ne úplně zavrhnout, ale trošku omezit tím, že místo velké sušenky si koupíte malou apod. Jezte hodně jogurtů, zaženou ve vás chuň po sladkém! (i když se jako "hubnoucí" prostředky nedoporučují). Hodně pijte minerálky (ty střídejte), nebo zředěné ovocné džusy. Sama uvidíte podle psaného seznamu, v čem se lepšíte. A hlavně - za každý úspěch se odměňte!! Třeba za každý kilográmek dolů si kupte pěkný svetr, knížku, CD, prostě si udělejte radost. Jen nebuďte rozladěná, že za 14 dní nezhubnete 5 kilo. Kdyby to tak bylo, běhalo by po světě o mnoho víc žen, které se svou váhou jsou spokojeny.
Moje maminka po 20 letech (!) držení různých diet takto během 1/2 roku zhubla 10kg. A to má sedavé zaměstnání a pro sladké by udělala bůhví co! Když se do toho dáte, a budete si opakovat že "HUBNETE" (ne že jste "tlustá"), Vaše tělo tomu uvěří a půjde to mnohem snáz! Tak neváhejte, od zítřka založte sešit a pište, pište! A pro lepší sebekontrolu - dejte sešit týdně kontrolovat osobě které důvěřujete - dceři, kamarádce, příteli, mamince.... Vy to dokážete, vykašlete se na "zaručené" přípravky, pořádně se do toho obujte a..... DRŽÍM VÁM PALCE, a nejen já ale i všichni okolo!

XXL50
27. února • 9:31

je na tom moc a moc pravdy, ale jak to mám vydržet. Diet mám již štosy, vůli, bohužel žádnou. Poradí mi někdo z vás jak na to ?

Doporučujeme

Články odjinud