Co s módními doplňky

Co s módními doplňky

Doplňky mají kouzelnou moc povýšit obyčejné, nudné šaty na supermódní kreaci či naopak z dokonalého modelu udělat naprostou příšernost. Orientovat se mezi nepřeberným množstvím bot, kabelek, šátků a bižuterie se zdá být úkol přímo nadlidský. Ne však se šikovným pomocníkem, knihou Doplňkománie, která vás krok za krokem naučí jak s doplňky zacházet a jak je vybírat tak, aby abyste za každých okolností vypadala nejlépe.

Doplňkománie vznikla díky šikovnosti dvou dam – Šárky Pavličové a Evy Vančurové. I ony, zkušené a zběhlé ve světě módy, také procházely „peklem“ zvaným „nemám co na sebe“. Řekly si dost a společně sestavily několik základních pravidel a přidaly spoustu triků a tipů a tak se zrodil jasný, srozumitelný a především praktický průvodce světem doplňků. Kniha je rozdělena do několika částí – linie, vlasy, barvy, styly a podrobně se věnuje dámskému šatníku počínaje šperky přes hodinky, šátky, pásky, boty, kabelky, brýle, deštníky a diáři a mobily konče. Nechybí ani důležitá kapitola o líčení a správném výběru spodního prádla, které dokáže s postavou divy. Jednoduché a názorné zpracování knihy vám pomůže najít svůj přirozený styl a ten dále rozvíjet podle vašeho vzhledu a osobnosti.

Víte, jaký je rozdíl mezi šperky v romantickém a přirozeném stylu? Jak s pomocí brože zdůraznit ňadra? Jak opticky prodloužit nohy? A které sako zeštíhluje? Odpovědi na tyto a mnoho dalších užitečných otázek o oblékání a vytváření dokonalého šatníku naleznete v knize Doplňkománie, kterou pořídíte za 175 Kč v nejbližším knihkupectví či na www.albatros.cz.

Doporučujeme

Články odjinud