Co se bude nosit na jaře

Co se bude nosit na jaře

Mezi barvami letošního jara bude rozhodně převládat barva růžová a červená. Co se týče potisků, v pozadí zůstávají květinové vzory a naopak do popředí jdou geometrické potisky a trika s nápisem.

Co se bude nosit na jaře

Mezi barvami letošního jara bude rozhodně převládat barva růžová a červená. Co se týče potisků, v pozadí zůstávají květinové vzory a naopak do popředí jdou geometrické potisky a trika s nápisem. Stejně jako tomu bylo v zimě, i na jaře zůstane moderní kostka. A také setrvávají leopardí či jiné podobné vzory.

Z přehlídkových mol se ujmou zejména materiály s kovovým leskem, které působí ta k trochu mimozemsky. Velmi často se zde ukazují šifony (zejména průsvitné) a hedvábí. Velice se stále líbí kalhoty s "rozparkem", a to na kterékoli části, tzn. jak vpředu, tak ze stran. In budou také trika s tzv. vodou. Nosit se budou decentní, ale nápadné doplňky z kvalitních materiálů. In je být svěží. V zahraničí se opět vrací styl "školačka", inspirujte se i vy. A in je opět minimalismus.

Tipy

Máte hodně zlatých doplňků? Pořiďte si šaty nebo kalhoty z látky se zlatým leskem!

A protože stále ve světě trvá "logománie", pořiďte si nějakou věc, kde je logo vidět, protože dnes se mluví o mém domě, o mém psu, tak proč nemluvit o mé značce?

autor: J.M.

Doporučujeme

Články odjinud