6
Fotogalerie

Co se stalo s Richardem Müllerem? Zhubl 20 kilogramů!

Úřadující Zlatý slavík Richard Müller je jako vyměněný! Zpěvákovi se dlouhá léta nedařilo zhubnout a trápily ho zlé psychické stavy – nyní prožívá skvělé životní období!

Má o 20 kilogramů méně, je plný optimismu a síly. Dokonce se začal zdravě stravovat a stal se fanouškem zdravého životního stylu. Jeho nový image dokonale dotvářejí stylové brýle a na míru šité obleky.

Zlatý slavík letos oslaví kulatých padesát let. Nový image předvedl Richard Müller na fotograficíh, které nafotil před startem blížícího se turné Potichu Tour 2. Dva koncerty v Bratislavě a dva koncerty v Praze jsou již vyprodány a přidávají se stále nové termíny.

Kapelník a manažer turné Juraj Kuchárek říká: „Jsme nesmírně šťastní, že se koncerty tak prodávají! Ale je to přirozené, protože loňské turné mělo úžasné ohlasy. Společně s kapelou se těšíme, že divákům předvedeme nový program, který obsahuje speciální „tiché“ úpravy Richardových hitů. Nebude chybět ani exkluzivní host – fenomenální český zpěvák Dan Bárta.“

Velkou radost má samotný Richard Müller: „Prožívám úžasné životní období v každé sféře. Daří se mi v soukromé i profesionální oblasti. Čeká mě skvělý pracovní podzim, těším se!“

Zdá se, že Richard Müller udělal tlustou čáru za prvními 50-ti lety svého života. Právě v den jeho jubilea se na trhu objeví speciální box, který obsahuje všechny dosud vydané Müllerovy alba plus skladby nikdy nevydané, různé rarity a málo známé dema. Výstižný název „Všechno“ prozrazuje, že se máme na co těšit!

Foto: Lukáš Kimlička


POJĎTE NAKUPOVAT DO BUTIKU NA DÁMA.CZ!



KAŽDÝ DEN NOVÉ SLEVY NA JEDNOM MÍSTĚ!

ČTĚTE TAKÉ: Agáta Hanychová: Jak si užívá mateřství?

Doporučujeme

Články odjinud