Co si nadělují hollywoodské hvězdy? Drahá auta, ale i pozemky na Měsíci

Co si nadělují hollywoodské hvězdy? Drahá auta, ale i pozemky na Měsíci

Nemáte ještě ani představu o tom, jakým dárkem letos překvapíte svoji rodinu nebo známé? Pak se můžete nechat inspirovat několika dárky, které by rozhodně potěšily ty největší hollywoodské hvězdy. Při jejich výběru je ovšem třeba dát pozor na vlastní finanční prostředky. Pokud totiž nevyděláváte minimálně třicet milionů dolarů ročně,což v přepočtu činí zhruba sto dvacet milionů korun, tak pro vás tyto tipy nebudou tím pravým ořechovým. V Hollywoodu se totiž budou letos nadělovat luxusní hodinky, drahé vozy, honosná letní sídla, ale také pozemky na Měsíci.

Největší práci bude mít se sháněním dárku pro svoji milovanou Eric Benét (32). Jeho manželka Halle Berryová (34), která letos zazářila v novém filmu o nepřekonatelném agentu 007 Jamesi Bondovi, si totiž umanula, že by si ráda jednou pořídila pozemek na Měsíci. Eric ji vzal za slovo a teď se snaží u agentury, která se prodejem měsíčních parcel zabývá, usmlouvat co nejnižší cenu.

To seriálové hvězdě Portii de Rossi (29), známé blonďaté právničce ze seriálu Ally McBealová, stačí ke štěstí rychlé auto. Sbírá je už několik let a loni ji zřejmě nikdo žádné nedaroval. A tak by ke svému BMW M3 nebo Mustangu z roku 1973 ráda přidala nějaký ten kousek letos.

Hollywoodský hezoun Ben Affleck (30) má naopak slabost pro hodinky. Sice si jich od doby, co mu před čtyřmi lety jeho tehdejší přítelkyně Gwyneth Paltrowová (30) jedny vskutku výstavní, jejichž cena činila v přepočtu šest set padesát tisíc korun, nadělila k narozeninám, určitě několik pořídil, pořád nemá dost. A tak je čeká i k letošním Vánocům. A pokud byste chtěli náhodou udělat radost nějakým dárkem zpěvačce a herečce Whitney Houstonové (39), pak vězte, že by ji potěšil nějaký pěkný, ale hlavně prostorný domeček ve Středomoří. Nejlépe ve Francii, Portugalsku nebo Španělsku. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud