Co v životě potřebujete úplně nejvíc podle svého znamení? Sedí to i na vás?

Co v životě potřebujete úplně nejvíc podle svého znamení? Sedí to i na vás?

Někdy se člověk stará o druhé a zapomíná přitom na sebe a na to, co skutečně potřebuje. Přitom často stačí docela málo, abychom se cítili mnohem lépe. Víte, co potřebujete podle znamení zvěrokruhu? Tohle je důležité právě pro vás a dokáže vám to projasnit celý den!

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Být vnímán

Berani jsou známí tím, že nejsou moc trpěliví a že můžou velmi brzo vybuchnout. Co Berani skutečně potřebují v životě ze všeho nejvíc, je to, aby je lidé vnímali, když mluví, a pak taky jako malé děti chtějí, aby hned dostali to, co chtějí.

Pokračování 2 / 12

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Podpora

Býci jsou nejen tvrdohlaví, ale taky citliví, takže to, co potřebují, je bezvýhradná podpora. Pokud najdou někoho takového, jsou v sedmém nebi.

Pokračování 3 / 12

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Obklopit se lidmi a komunikovat

Blíženci jsou vtipní a jsou rádi, když druhé rozesmějí. Ovšem jsou taky velmi komunikativní, dá se říct, že jsou doslova na komunikaci závislí, bez ní si život nedokážou představit. Vezměte jim tuhle možnost a bude zle.

Pokračování 4 / 12

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Péče o sebe samé

Lidé narození ve znamení Raka jsou velmi emocionální a mají sklon ustupovat a neustále chránit své blízké. Proto dost často zapomínají na sebe. Raci tedy potřebují ze všeho nejvíc péči, kterou si zaslouží i oni sami. Pak budou šťastní.

Pokračování 5 / 12

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Projevy lásky

Lvi chtějí lásku prakticky od každého, koho potkají, a naštěstí ji díky svému šarmu velmi často taky dostanou. Nejlepší způsob, jak naplnit Lva spokojeností, je zbavit ho špatné nálady lichotkami a pochvalou.

Pokračování 6 / 12

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Prokazování laskavosti

Panny jsou velmi analytické a mají tendenci držet svoje emoce na uzdě. Pro mnohé je tedy velmi překvapující, když si uvědomí, že i ony potřebují někoho, kdo k nim bude laskavý. To potřebují ze všeho nejvíc. A věřte, že laskavost poskytnutá Panně se vám desetkrát vrátí.

Pokračování 7 / 12

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Porozumění

Váhy nesnášejí konflikty, konfrontaci a boj. Raději se snaží druhým porozumět, než by musely hájit za každou cenu svou pravdu nebo krok, který podniknou. Nejlepší věc, kterou můžou Váhy dostat, je porozumění. Snažte se jim prostě rozumět.

Pokračování 8 / 12

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Nutnost inspirace

Štíři jsou plní vášně a tvořivosti, proto ze všeho nejvíc potřebují palivo pro svou inspiraci. Pokud má Štír inspiraci, nikdy se nenudí a vždy dokončí to, co začal.

Pokračování 9 / 12

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Potřeba svobody

Říkat, že Střelec nechce být nikdy svázaný, je trochu málo. To bychom Střelce podcenili. Střelci potřebují v životě nejvíc spontánnost a možnost jít tam, kam chtějí, a to kdykoli. Pokud chcete svázat Střelce, nikdy to nebude fungovat.

Pokračování 10 / 12

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Potřeba loajality

Kozorohové jsou dříči, kteří tvrdě pracují ve všech sférách svého života. Nežádají nikdy o nic, co nemohou vrátit. Jsou loajální a důvěryhodní a totéž požadují od druhých.

Pokračování 11 / 12

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Pravost a originalita

Vodnáři nemohou vystát, když se někdo chová jinak, než jaký skutečně je. Vodnáře nezajímá, zda jste šílenec nebo takový, či makový, ve skutečnosti jim záleží hlavně na tom, aby lidé kolem nich nebyli falešní a nudní.

Pokračování 12 / 12

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Mít intimitu

Ryby jsou citlivé duše, o kterých někdy nevíte, co se jim vlastně honí v hlavě. Představují si různé světy, ze všeho nejvíc ale touží po spojení s lidmi na intimní (nikoli ale fyzické) úrovni. Musí se jim projevovat láska, péče a pohodlí, aby mohly věřit těm, kteří jsou v jejich vnitřním kruhu.

Doporučujeme

Články odjinud