Krém na ruce, Manufaktura 149 Kč Archiv firem

Krém na ruce, Manufaktura 149 Kč Archiv firem

Deodorant bez hliníku, Evergetikon 247 Kč Archiv firem
Paletka NYX, Notino.cz 499 Kč Archiv firem
NeoStrata Pigment Controller 1290 Kč Archiv firem
Pleťový olej Divine Elixir, Omorfia 1650 Kč Archiv firem
7
Fotogalerie

Kosmetické novinky na říjen: Velký návrat lesku na rty i pleťové oleje

Jak si co nejvíc zpříjemnit podzim? Tím, že se budete hýčkat! Pomoci vám v tom mohou kosmetické přípravky, které nás pro tento měsíc v redakci zaujaly. Které si pořídíte?

Manufaktura zjemňující a ochranný krém na ruce

Ruce patří k nejvíce namáhaným částem našeho těla, a proto potřebují pravidelnou péči, obzvlášť na podzim. Dopřejte jim ji v podobě hydratačního a ochranného krému na ruce a rozmazlete jejich pokožku jemným objetím obsahujícím rozjasňující výtažek z brusinek, zvláčňující a regenerační mandlový a ovesný olej. Bambucké máslo, panthenol a beta-glukan představují oblíbené pečující, zklidňující a revitalizující ingredience, s kterými bude péče o Vaše ruce dokonalá. Krém se dobře vstřebává a nezanechává pocit mastnoty.

Pokračování 2 / 7

Evergetikon deodorant

Řecká kosmetika je čím dál víc oblíbená. Vyzkoušejte značku Evergetikon z Kréty a jejich přírodní deodoranty bez hliníku s mátou a tea tree. Obsahuje pouze čisté rostlinné a esenciální oleje. Chrání proti pocení a zanechává svěží pocit. Je vhodný i jako pánský deodorant díky unisexové vůni. Neobsahuje žádné chemické ani konzervační látky a je stoprocentně přírodní.

Pokračování 3 / 7

NYX Professional Makeup Off Tropic paletka

Podzim sám o sobě bývá krásně barevný, proč mu ale ještě nepřidat trochu víc barviček? Docílit toho můžete pomocí paletky značky Nyx, kterou seženete na e-shopu Notino.cz. Nabízí deset očních stínů v barvách podzimu, kterými snadno doladíte svůj vzhled k dokonalosti. Stíny mají velmi intenzivní pigmentaci s matným i třpytivým efektem.

Pokračování 4 / 7

NeoStrata Pigment Controller

Léto je sice nejlepší roční období, na pleti ale dokáže napáchat pěknou paseku. Dlouhý pobyt na slunci může například zvýraznit pigmentové skvrny, kterých není jednoduché se zbavit. Pomoci si ale můžete lehkým denním i nočním krémem pro kontrolu pigmentace s retinolem, vitaminy C, E a s výtažky z alpských rostlin.

Pokračování 5 / 7

Pleťový olej Divine Elixir

Olej speciálně vytvořený pro pleť, na které se již objevují známky stárnutí, ale zároveň se ještě občas dělají pupínky a s věkem se rozšiřují viditelné póry i na tváře. Obsahuje patnáct bylin a rostlinných olejů včetně moringového, arganového, jojobového a hroznového oleje, které jsou doslova nabité vitamíny a minerálními látkami. Esenciální oleje z růže, jasmínu a santalu pokožku harmonizují, sjednocují její barevný tón a zároveň působí pozitivně na psychiku a zmírňují stres. Olej je navíc obohacený o koenzym Q10 a extrakt z kořene mrkve pro ještě větší anti-aging účinky. 

Pokračování 6 / 7

Becca Liptuitive Glow Gloss

Lesky na rty jsou opět v kurzu! Vyzkoušejte proto ten značky Becca s názvem Liptuitive Glow Gloss, který díky své technologii pH reaguje na míru hydratace vašich rtů a poskytuje jim perfektně přizpůsobený odstín. Barva se na rtech objeví přibližně po jedné minutě a zahalí je do krásné růžové barvy. Tato jedinečná textura se přizpůsobí přirozené hodnotě pH vašich rtů a vytvoří tak přirozený vzhled. Univerzální odstín, který ladí se všemi tóny pleti a poskytuje perfektní jedinečné zbarvení, od jemně růžové po jemně švestkovou barvu.

Pokračování 7 / 7

Vinná kosmetika ze Slovácké moštárny

Mýt se frankovkou rosé není žádná zhůvěřilost, ale naopak ekologický přístup k životu. Ve Slovácké moštárně přemýšleli, jak využít zbytky vinných hroznů, které zbývají při produkci moštu, a tak z nich začali vyrábět vinnou kosmetiku.  Na jejich eshopu můžete pořídit sadu s vinným sprchovým gelem a vinným tělovým mlékem. Oba produkty obsahují extrakty z hroznových jader právě frankovky rosé, sprchový gel pak navíc i mořskou sůl, aloe vera, olivový olej, tea tree a levandulový olej, tělové mléko zase bambucké máslo, panthenol a vitamínu B. 

Doporučujeme

Články odjinud