BODY TIP 100% Bio arganový olej 199 Kč  Vivaco.cz Archiv firem

BODY TIP 100% Bio arganový olej 199 Kč

Vivaco.cz Archiv firem

BODY TIP Arganový sprchový gel 59 Kč  Vivaco.cz    Archiv firem
BODY TIP Arganové tělové máslo 129 Kč  Vivaco.cz Archiv firem
MISS DE GASPE Suchá anti-age hydratační maska 780 Kč  www.sephora.cz Archiv firem
MISS DE GASPE Suchá detoxikační maska 780 Kč  www.sephora.cz Archiv firem
12
Fotogalerie

Co vám v září nesmí chybět: Kosmetické tipy měsíce

Léto pomalu končí, počasí se ochlazuje a podzim je za dveřmi. Dopřejte proto pleti i pokožce po celém těle regeneraci a odpočinek od horkých slunečních paprsků! Které produkty vám v tom pomohou? Mrkněte do galerie v úvodu článku.

Letošní léto bylo opravdu dlouhé a plné slunce a horkých dní. Pleť tak dostala pořádně zabrat a nyní potřebuje vrátit ztracenou vláhu, detoxikovat a projasnit. V tom vám mohou pomoci nové suché masky Miss de Gaspe, které prodává Sephora. Ucpaných pórů a přebytečného mazu vás zase zbaví NeoStrata Oily Skin Solution.

Nastává také období koupelí, a protože vaše pokožka potřebuje hydratovat, zkuste si ve vodě rozpustit šumivou koupelovou bombu Bum Bum Bath Bomb od značky Sol de Janeiro. Její složení obsahující řasy bohaté na živiny hydratuje a vyživuje pokožku vitamíny a minerály. Mořská sůl pomáhá čistit a detoxikovat pokožku pro hebký a zářivý výsledek.

Už jste někdy slyšela o zázračném arganovém oleji? Právě ten se považuje za elixír mládí a dodává velké množství vitamínů nejen pokožce, ale i vlasům. Oboje zanechává hydratované, svěží a hebké. Vyzkoušet můžete zvláčňující tělový olej, arganové tělové máslo i sprchový gel s příměsí arganového oleje.

Novinky v make-upu

V horkých letních dnech jste jistě neměla na make-up pomyšlení a ani to nebylo potřeba. Opálení ale pomalu bledne, a tak je třeba trochu si pomoct. Abyste hned zkraje podzimu nemusela pleť zatěžovat hutným make-upem, můžete použít tónovaný gelkrém Heliocare color gelcream light. Využijte ještě opálení a šetřete s líčením. Stačit vám bude řasenka a matná metalická rtěnka, která je hitem letošního podzimu! Všechny produkty najdete v galerii v úvodu článku. 

Doporučujeme

Články odjinud