Co ženy chtějí? Raději řemeslníka než bankéře!

10 komentářů

Iriss
5. května • 11:40

není nad šikovného chlapa, a kdyby nosil kravatu, tak to taky není na škodu :-)

Kaczorek
3. května • 11:27

nejlepši jsou chlapi z dědiny...ti se umí doma otáčet kolem všeho a ještě když k tomu hezky vydělává...co víc si můžem přát :-D

Hana
2. května • 14:09

chtěla jsem napsat nekravaťák...

Hana
2. května • 14:08

Souhlasím s takahe. I pokud muž zvládne jednoduché opravy, je lepší na ty složitější zavolat řemeslníky.
Na druhou stranu mě opravdu dojal příspěvek Jiřiny, kde je psáno, že muž, který se živí rukama - tedy nekraťák, bude manuálně zručný na všechno??? A že třeba úředník bude manuálně absolutně neschopný; nepoužitelný pro vztah a nebude mít čas na život????
To je tedy klišé jak blázen:))))
Nevím co má přesně Jiřina doma, ale z jejich slov mám takový pocit nenávisti k lidem co se uživí hlavou:))))

takahe
2. května • 12:20

Šikovný chlap se určitě hodí, ale na druhou stranu ten, který na tyto práce vydělá, zařídí na to odborníky a může se pak věnovat jiným - příjemnějším činnostem není taky hned jen proto k odepsání. Zkrátka každý má něco do sebe a každá ať si vybere dle svého gusta, co jí vyhovuje lépe. Já osobně jsem pro možnost číslo dvě. Ono totiž muž "šikovný" mnohdy udělá leccos, ale za jak dlouho a s jakým "zaujetím" :-) ... No není lepší to leckdy svěřit profíkům?...

Ivča
2. května • 10:32

Můj muž je něco mezi. Před 20 lety postavil vlastníma rukama dům. I teď, kdy je celorepublikově uznávaným odborníkem, mu nečiní problém pracovat manuálně, např. přestavět schodiště, motorová pila je jeho kamarádka, apod. Jsou ovšem věci, na které si sjedná, protože čas vynaložený na práci, která by nemusela dopadnout dobře, věnuje svému oboru a vydělanými penězi řemeslníka zaplatí.
Já jsem taky před lety pořád něco šila a pletla. Teď už to nedělám, věnuji se jiným činnostem, které mi připadají důležitější pro chod rodiny.

ewe
2. května • 7:52

Jsou potřeba všechny typy chlapů, kdyby byla každý šikovný pak by si každý dělal všechno sám a řemeslníci by neměli práci. Navíc podnikatelé, ředitelé,... ti mají složitější práci, náročnou a zase si vydělají dost aby se po práci, kdy mají trochu volného času mohli věnovat rodině a né kapajícím kohoutkům.
Navíc nezlobte se na mě, ale kapající kohoutek může opravit i sama žena. Já s tím problém nemám, vymaluji, opravím kohoutek, pověsím obraz,.... a co nezvládnu třeba opravit ledničku, myčku, pračku- spotřebiče, tak zavolám odborníka, mýho tím vůbec nezatěžuji.
Nechápu proč bych se měla doprošovat a čekat až mi chlap udělá doma něco co chci- já to zvládnu úplně stejně jako on. A také to mám úplně stejně jako on, když pracuji na domečku tak hold neuvařím, tak buď pak zajdem někam na jídlo nebo udělám třeba hranolky s volským okem, nebo nějakou rychlovku.Přiznejme se, jsme všechny stejně manuálně zručné? Mě osobně třeba nebaví tvořit šperky, dělat nehty, radši si to koupím.

lolo
1. května • 12:32

No sikula se hodi, ale ten co vydelava hodne prachu si zaplati snadno remeslnika zejo. U nas nevydelavame moc ani jeden a musime vsechno delat sami.

Yukonka
1. května • 9:52

Moje slova!! Stoprocentně souhlasím!

Jiřina
1. května • 9:04

Souhlasím že muž manuálně zručný je pro rodinu,vztah důležitý,úředníci,bankéři,podnikatelé -takzvaní kravatáci si i na ty obyčejné práce najímají firmy,je pohroma když si chlap neumí poradit s kapajícím kohoutkem,kde stačí vyměnit pouze těsnění,na prořezání tří ovocných stromků si musí zjednat lidi,neví co je hasák,s utrhnutými stěrači se objedná v servisu,neví jak nastavit žehličku,jak pověsit záclonu,v čem a jak vyprat vlastní ponožky...ale perfektně si umí uvázat kravatu, mlátit to klávesnice ,otáčet volantem luxus.auta,řídit firmu,hrát tenis a golf,,dře se v posilovně a potí v saunách,vlastnit tučné konto/na nejmodernější rakev/ ale nikdy nemá čas na život.Co s takovým ?

Doporučujeme

Články odjinud