Čok chtěl vyděsit Krampola, propíchl si tvář špendlíkem

Čok chtěl vyděsit Krampola, propíchl si tvář špendlíkem

Během natáčení pořadu TV Prima Nikdo není dokonalý chtěl hudebník Vilém Čok (49) vyděsit moderátora Jiřího Krampola. Proto si jako bývalý pankáč propíchl tvář špendlíkem a na něj si napíchl cigaretu. Krampola tím sice nevystrašil, ale aspoň pobavil publikum.

"Improvizovaně jsme se v zákulisí s Krampolem domluvili, že když bude nálada, zkusím to. A vyšlo to," vysvětlil Čok.

V punkovém období vyzkoušel nejrůznější věci. Propichoval si kůži na ruce, děravěl si i tvář. A nyní chtěl znát, zda to ještě dokáže. Jestli i po letech přemůže svou bolest.

Nepříjemné chvíle prožíval i v tatérských salonech, kde se několikrát nechal zkrášlit. "Když tě tetují čtyři, pět hodin, je to mazec. Mám pět tetování a docela to bolelo," přiznal Vilém.

Na svém těle by prý nerad nosil ozdoby, které má již někdo jiný. Tatérovi proto vždy nosívá vlastní návrhy a společně je jen konzultují. "Chci mít jen originály, které nejsou v katalogu," vyznal se Čok.

Jeden shodný motiv však již zdobí jistého Vilémova velkého fanouška. Ten psal svému idolovi, že si okopíroval jeho tetování z internetu. Čokovi to nevadí, je poctěný.

Na těle Vilém nenosí pouze tetování, ale i pořádnou jizvu. Před více než dvaceti lety prolétl sprchovým koutem a ošklivě si poranil pravé zápěstí. "Byl to úplný vodotrysk, cákalo to tři metry do vzduchu. Sklo mi fiklo všechny šlachy," vysvětluje Čok.

Dosud příliš necítí bříška prstů pravé ruky, proto musí hrát na baskytaru jen trsátkem.

S doprovodnou kapelou nyní Vilda zkouší nový materiál na CD, které by mělo vyjít na jaře příštího roku. Bude prý tím nejlepším, co kdy natočili. "Jsem z toho mile překvapený. Bude to hudební změna, více blues, hodně rocku a kytar," prozrazuje mladoboleslavský rodák.

ČTĚTE TAKÉ:
Luxus svátečních nocí



STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud