Čok si posteskl: Pánské jízdy skončily!

Čok si posteskl: Pánské jízdy skončily!

Zpěvák Vilém Čok (48) letos už podeváté zorganizoval pro své přátele a jejich potomky vodácké putování po Vltavě.

Slavní otcové - Kamil Střihavka (45), Antonín Moravec (36), Tomáš Trapl (46) a Martin Pošta (43) - ale poprvé museli vzít s sebou i dospělou ženskou! Všichni to přežili ve zdraví a jsou už doma.

"Je to tak, dcery Kamila Střihavky odmítly jet, takže s námi jela jeho žena. Celkem nás bylo dvanáct, dětí jsme měli sebou šest," říká Vilém Čok.

Chlapy prý přítomnost ženy nijak nerozhodila. Dovolená byla prostě báječná. "Všechno bylo super, spalo se pod stanem, vařili jsme v kotlíku, někdy jsme si zašli na jídlo do hospody. Bylo nádherné počasí, jen ta voda už není jak bývala. Jezy jsou upravené, takže žádné velké dobrodružství. Dneska to musí sjet každý. Je to takové piánko…," stěžuje si Vilda.

A protože děti rostou, už nevyžadují takovou péči a jsou pochopitelně i šikovnější, uvažuje zpěvák Čok o radikální změně.

"Příští, jubilejní desátou vodní plavbu asi přesuneme někam do zahraničí, na skutečně divokou řeku. Diskutovali jsme o tom, že to bude asi zábavnější, chceme si víc užít vody. Dost možná, že pojedeme i na raftech," plánuje Vilém.

ČTĚTE TAKÉ:
Chci aspoň pět dětí, šokuje nastávající matka Nosková


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud